A 35 éves Sadie Rice Katalin hercegné és Vilmos herceg norfolki otthonában dolgozott házvezetőnőként két teljes éven át. Feladatai közé a takarítás, mosás, vásárlás és főzés tartozott, és hát lehetett dolga rendesen, lévén, a hercegi pár az élete kétharmadát jellemzően a tíz szobás Anmer Hall-ban szokta tölteni. 

Nemrég azonban egyre többször kérték meg a nőt, hogy ha lehet, ugyanezeket a munkákat végezze el a londoni Kensington-palotában is. Egy darabig bírta a stresszt és a házvezetéssel járó fáradalmakat, aztán egyszer csak elege lett, és felmondott.

Egy jól értesült forrás azt mondja, nem bírta, hogy túl igényes munkát várnak el tőle,

emiatt ugyanis olyan sok időt töltött a munkahelyi teendők elvégzésével, hogy már szinte nem is volt privát élete. A brit királyi család nehezen dolgozza fel Rice távozását, ugyanis 2015 óta nagyon a szívükhöz nőtt. 

Az viszont már egy másik kérdés, hogy a nő mikor talál legközelebb olyan munkát, amiért évente 35 ezer fontos (~ 12 millió forintos) fizetést kap. Bár talán nem kell félteni, hiszen két évvel ezelőtt még a norvég hercegnek és feleségének dolgozott.

Forrás: Sun