A Blikk szerint Pataky Attila, az Edda Művek frontembere Várkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában fejtette ki, hogy milyen jó dolga van vele a kedvesének. „Már négy éve együtt voltunk Orsikával, amikor egyszer nekiszegeztem a kérdést, mit gondolsz rólam, hogy éled meg, hogy mi itt létezünk. Azt válaszolta, hogy életem legélhetőbb pasija vagy. Nagyon megköszöntem, mert az biztos, hogy péntek, szombat, vasárnap velem létezni, velem lenni nagyon jó dolog. Volt is ilyen kapcsolatom, de azokban kiderült, hogy hétfőtől péntekig azonban nem tudnánk együtt élni. Az évek során kiderült, hogy én egészen súrolom ezt a tökéletes pasi létet. Orsolya olyan egészséges önbizalmat adott nekem, hogy most már el is hiszem. Közel vagyok a tökéletes pasihoz” – magyarázta az énekes, aki fiának is igyekszik utat mutatni a tökéletességhez. Szerinte ezen a téren nagyon fontos a varázslás művészete. Ide sorolta például a masszírozást, ami ő már 19 évesen megtanult, és fiának mindig elmondja, hogy azt a lányok is szeretik. Az énekes ezután az alkalmat megragadva az ufókról is megosztott egy gondolatot: „Arcátlanság lenne azt gondolni, hogy ebben az univerzumban csak mi vagyunk ilyen tökéletes lények.

Szintén a Blikk írta meg, hogy Pintér Tibor színész alaposan berágott Bochkor Gáborra, mert a műsorvezető szóba hozta, hogy nőket zaklatott. A Music Fm reggeli adásában még a múlt hét csütörtökön hangzott el, hogy betelefonált egy nő, aki felidézte, hogy Pintér annak ellenére próbálta őt felszedni a februári Story-gálán, hogy tudta, férjnél van. Sőt, szerinte a színész nem fogadta el a nemet. „Soha senkit nem zaklattam! Nem csak azért, mert volt gyerekszobám és helyén van az értékrendem, de szükségem sincs rá, és nem is volt soha. A gálán sem tettem ilyet, bárki is állítja az ellenkezőjét. Lehet, hogy valaki így szeretné magára felhívni a figyelmet, érdekes módon fejezi ki a csodálatát” – háborgott Pintér, akinek az is fájt, hogy Bochkor és műsorvezetőtársa, István Dániel beszámoltak a hívásról, de nem nevezték meg a másik felet, így csak az ő hírnevével játszottak. „Napok óta beszéltek rólam Bocsiék, amellyel idáig semmi bajom nem volt, hiszen értem a viccet. De van egy határ, és azt hiszem, Bochkorék ezt átlépték.

A Bors beszámolója szerint élete talán legnehezebb szerepére készül az Újszínházban Gregor Bernadett. A színésznő tele van izgalommal, pedig pár éve még azon gondolkozott, hogy elhagyja a pályát. "A Bizánc című darabban Iréne császárnét alakítom. Komoly szerep, de nem félek tőle, sőt nagyon várom! Azt gondolom, hogy értem is, tanultam is eleget az évek során, úgyhogy félelem az nincs bennem, inkább egy olyasfajta várakozás, mint egy versenylónak a bokszban, hogy indulnék már végre...” – mondta el a színésznő, aki arról is beszélt, hogy miután 2010-ben megszűnt a szerződése a Pesti Magyar Színházzal, sokat emésztette magát. „Végül a pálya elhagyása is megfordult a fejemben. Egy kutyakozmetikában szerettem volna recepciós lenni, de jött az Újszínház visszautasíthatatlan ajánlata, és azóta is – lassan öt éve – itt vagyok.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé: Közel tökéletes pasinak tartja magát Pataky Attila

Az Edda Művek frontembere szerint az univerzumban más tökéletes lények is lehetnek.

71 · May 29, 2017 07:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments