Készüljenek, mert a ma reggelt egy nagyon fontos hírrel kezdjük. 

Fásy soha nem beszélt korábban az előző kapcsolatairól, talán ezért is lepte az egyik rajongóját annyira, amikor szemtanúja volt, hogy egy idegen nő - aki nem Zsüliett - apának szólítja, illetve egy kisfú nagypapának. A lelkes rajongó pedig azonnal a Borshoz fordult, hogy segítsenek neki megoldani ezt a rejtélyt. 

Anitának, a lányomnak is van egy testvére, Blanka. Mindketten az előző kapcsolatomból születtek. Aznap egy fellépésről ha­zafelé ugrottunk be az unokámhoz, a szülinapját ünnepelte. Nagyon jó a kapcsolatom mindkét lányommal és mindkét unokámmal, mindennap beszélünk. Kitűnő családanyák, felnőtt, rendes emberek. 

- mondta a lapnak a mulatós zenész. 

Így derült ki, hogy Fásy Ádám nem az, akinek eddig ismertük, nemcsak Fásy Zsüliett apja, hanem még két lánya van, ráadásul két unokája is. 

  • A Ripost pedig azt írja: már majdnem biztos, hogy az egyik unokatestvére volt, aki feljelentette Gáspár Győzőt a NAV-nál. Amiért kommandósok törték rá az ajtót és most 50 milliós költségvetési csalással gyanúsítják. 

Nem értem, miért csinálta! Azért, mert nem tudja elviselni, hogy én elértem a céljaimat, és belőlem az a valaki lett, aki mindig is lenni akartam. 

Köszönjük a figyelmet! 
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Váratlanul kiderült, hogy Fásy Ádám már nagypapa - hírek forrócsoki mellé

Egyik rajongója kapta rajta, hogy egy ismeretlen nő apának szólítja, a fia pedig nagypapának.

10 · May 30, 2017 07:52am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments