Instahíradó!!!

Mielőtt még nagyon a felnőtt tartalom felé vennénk az irányt, gyorsan megmutatjuk Horváth Éva kisfiának a lábát, mert kiderült, hogy az is van neki. Ráadásul alighanem gumicukorból készült. Egyre több részlet derül ki a babáról, reméljük, lassan az arcát is látni fogjuk. 

👣 #details#babyboy#kristof#feet#sosmall#socute😍 @gabo_szabo

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Arnold Schwarzenegger egy csodálatos, régi fotóval kívánt boldog szülinapot Clint Eastwoodnak, a poszt mellé pedig megható köszönőszöveget is mellékelt, amelyből kiderült, hogy a színész az idolja és barátja is egyben. 

Happy birthday, Clint. To the man who is my idol and my inspiration, and also my dear friend, thank you for your example.

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

És akkor most jöjjön a durvulás. Emily Ratajkowski meztelen testéről készült képre kivételesen nem a saját oldalán bukkantunk, hanem egy barátnőjéén, bizonyos Lara Pia Arrobio Instagramján. Mondhatnánk, hogy mivel a fotó készítője nőnemű, érthető, hogy ennyire nem szégyenlősködik a modell, de aztán eszünkbe jut, hogy sosem szokott. A legközelebbi fotóján alighanem meg fog fordulni. Csak győzzük kivárni! 

#ppandemeatpasta2015

Lara Pia Arrobio (@piaarrobio) által megosztott bejegyzés,

Darren Crissről (aki a Glee című sorozat egyik meleg karakterét játssza) nemrégiben azért írtunk, mert egy szerep kedvéért félmeztelenre vetkőzött. Most azonban nem szerep miatt, sokkal inkább önszorgalomból mutogatta kidolgozott testfelépítését a Twitteren, de nem is akármennyire. Egy hajszálon múlhatott, hogy az a fürdőnadrág nem hullott alá, így viszont megcsodálható az oldalágyék. Jó alélást kívánunk!

Evezzünk kicsit komolyabb vizekre, és tekintsük meg együtt Hajdú Péter pár órával ezelőtti Facebook-fotóját. A képet rengetegféleképpen lehetne elemezni, és mivel nem is tudjuk, hol kezdjük, inkább felhívjuk a figyelmét a poszt feletti bölcseletre. Ha okosan fogadja meg a showman tanácsát, akkor amennyiben múlt éjszaka nyulakkal együtt repkedett a Parlament fölött álmában, akkor azt a valóságban is ki fogja próbálni. Nem biztos, hogy ajánljuk.

Végezetül íme a pillanat, amikor MAJDNEM tudtak egy tökéletes közös képet lőni Vajna Tímeáról és az ő szerelméről, Andy Vajnáról, aztán mégsem sikerült. A főszereplő megint csak Vajnáné lett, így a férj csak a háttérből csodálhatta a szomjúhozó asszonyt. Nem baj, a szándék a lényeg. 

🍷 #goodtime

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Mára ennyi, viszlát!