Katalin hercegné húga két hete ment férjhez, az ilyen események után pedig általában a következő logikus lépés elmenni nászútra. Pippa Middleton és férje, James Matthews is áldoznak ennek a hagyománynak, ám nem átlagember módjára. A The Sun információi szerint ugyanis a pár nem egy helyre látogat el, hogy kipihenje a lagzi fáradalmait, hanem rögtön három luxusnyaralást pörgetnek ki.

A milliárdos bankár először Francia Polinézia szigeteire vitte el a feleségét, szerdán pedig megérkeztek Sydney-be, ahol a Park Hyatt hotelben töltenek el némi időt.

A szálloda, a legexkluzívabb lakosztályában egyetlen éjszaka 3.8 millió forintba kerül, de ha esetleg spórolnának, és egy olcsóbb ajánlatot vettek volna igénybe, akkor is legalább 2.4 milliót kell költeniük azért, hogy álomra hajthassák a fejüket az intézményben.

De elég lehet egy friss házaspárnak két luxusnászút? Naná, hogy nem! Az ausztrál pihenést is ki kell heverni valahol, éppen ezért a Matthews házaspár következő úti célja Skócia lesz. A férfi családjának ugyanis itt van egy 4000 hektáros tanyája.

Egy meg nem nevezett informátor szerint ez az állomás egyébként azért került be a nászkörútba, mert

Skócia mindkettejük számára nagyon különleges hely.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mázli, hogy Pippa Middleton férje milliárdos, mert három nászutat kell fizetnie

Az ifjú pár nem tudott dönteni, hol töltse a mézes heteket, ezért inkább három helyre is mennek.

8 · Jun 02, 2017 03:45pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments