Ariana Grande a mai napon, vasárnap este nyolc óra előtt öt perccel lép a színpadra a One Love Manchester elnevezésű segélykoncerten, amelynek bevételét a múlt hét hétfői terrortámadás áldozatainak ajánlották fel.

Bár a szombati londoni merénylet fényében felmerült, hogy lemondják a koncertet, a szervezők végül úgy döntöttek, hogy így is megtartják azt. Mint arról beszámoltunk, az eseményre – amelyen a Coldplay, Katy Perry, Justin Bieber, Pharrell Williams, Usher, a Black Eyed Peas, Robbie Williams és Niall Horan is fellép – mindössze hat perc alatt fogytak el a jegyek.

Ha szeretné élőben látni koncertet, akkor két lehetősége is van. Az alábbiakban az énekesnő YouTube-oldalán keresztül követheti a közvetítését. A másik opció pedig az MTV honlapja, amiért ide kell klikkelnie.

Túl későn jutott el önhöz posztunk? Akkor keresse fel a BBC Music YouTube-ját, ahová már felkerült néhány videó az estéről. 

Ariana Grande szombaton egyébként egy manchesteri kórházban lepte meg a terrortámadásban megsérült rajongóit, akiknek jelentős mennyiségű puszit osztott szét.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Itt nézheti élőben Ariana Grande manchesteri segélykoncertjét

A koncertet a londoni merénylet ellenére is megtartják. Ha kíváncsi rá, megmutatjuk, hol nézheti élőben.

20 · Jun 04, 2017 07:06pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via Just Jared