• Zavarba ejtő őszinteséggel beszélt Hajós András a korai szexuális életéről, a Játékszín színpadán, Liptai Claudia és Pataki Ádám – Édeskettes című sütőshow-jának vendégeként. Ami pedig a színházban történt, nem maradt a színházban, a Bors megosztotta azokkal is, akik nem voltak jelen az eseményen. 

Hajós András Bíró Ica fotójára kényeztette magát diákkorában. (...) Az énekes-showman azt mondta, hogy 11 évesen fedezte fel magának a modellt, de egy idő után sajnos lekopott Ica képe - olyan sokat 'nézegette'.

- írja a lap. És ha most Ön is szeretne üveges tekintettel a távolba meredni és meg nem történtté tenni, hogy elolvasta ezt, megértjük. Éppen ezért haladjunk is tovább a további hírekre.

  • Vasárnap este például véget ért a Nagy Duett, amit Janicsák Veca és Simon Kornél nyertek meg. A színész alig tudott megszólalni, mikor Tilla kimondta a nevüket, az énekesnő pedig elmondta, sosem gondoltak bele, hogy kieshetnek-e vagy sem, mindig csak a megoldandó feladatra koncentráltak - írja a szintén a Bors.
  • És, hogy egy nagy örömhírrel zárjuk a mai lapszemlénket: megszületett Bárdosi Sándor második gyermeke, Maja. A gyerek 3200 grammal, 56 cm-rel jött a világra, és édesanyjával együtt jól vannak. A hírt egyébként az a magánkórház tette ki a Facebookra, ahol a kislány született, és a Blikk szúrta ki a posztot.
    Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
    Hajós András szexuális fejlődésére nagy hatással volt Bíró Ica - hírek jeges tea mellé

    Ezen kívül megvan a Nagy Duett nyertes párosa és egyik olimpikonunknak gyermeke született.

    11 · Jun 05, 2017 08:37am Tovább a kommentekhez
    Facebook Comments