Már majdnem péntek van, de legalábbis kispéntek, drámai kispéntek méghozzá, az Oszter családban ugyanis tart a dráma. Arról már írtunk, hogy Oszter Sándor nem igazán örül lánya eljegyzésének, amire Oszter Alexandra a Facebookon reagált, amit a Blikk és a Bors is szemlézett.

  • A színésznek főleg az a baja lánya vőlegényével, Popovics Tamás, világbajnok bokszolóval, hogy nem méltó gyermekéhez, aki szerint meg az apja nem normális. „Kedves Mindenki! Nagyon sajnáljuk Édesapámat, igen sajnáljuk! A párom is és én is! Sajnálom, hogy az egykori nagy művész, akire ezrek néztek fel, akit én csodáltam és akire büszke voltam, ma nem a zseniális alakításairól hanem a botrányairól vált híressé. Szeretném tudatni Mindenkivel, hogy teljes mértékben elhatárolódok minden nyilatkozatától és tettétől. Bántó számomra, hogy a vélt vagy valós tetteit az én és a kis családom magánéletének zavarásával, inzultálásával, hamis állításaival próbálja elkendőzni. Azt pedig döbbenettel veszem tudomásul, hogy ezen valótlan állításokat Édesanyám is alátámasztja.″ A buliba Failoni Donatella is beszállt, aki szerint férjét és, ugyebár Oszter Alexandra apját a média járatta le, egyébként soha nem volt rossz ember. „Sajnos Te egy alapos agymosáson mentél keresztül, mindenesetre a párod most is remek sorokat diktált Neked. Apád nem szorul sajnálatra és ma is nagy művész, amit nem mindenki mondhat el magáról ″– áll a poszt végén. Failoni Donatella a Borsnak aztán azt mondta, hogy szeretné, ha a lánya boldog lenne, és ha csak ilyen áron tudja elérni boldogságát, akkor legyen így.
  • Mindeközben Csiszár Jenő szóbeli nyelvvizsgát tehetett olasz nyelvből. Erre azért van főként szüksége, mert ősztől a volt tévés lesz a milánói főkonzul, csak még nem annyira beszél olaszul. A Bors egyik olvasója kedden látta Csiszárt az ELTE Origó Nyelvi Centrumában, ahol 13 órakor vizsgázhatott. A volt műsorvezető viszont azt állította a lapnak, hogy a héten nem is nyelvvizsgázott. Mint mondta, összesen 14-15 féle vizsgát kell a munkába állásáig teljesítenie, és ő teszi is a dolgát.
  • A Hot! megint előszedte, hogy Demcsák Zsuzsánál annak idején HPV-t diagnosztizáltak, és aki ezért először teljesen összeomlott. „A doktor közölte, hogy a méhnyakról eltávolított szövetben rákos sejteket találtak.″ Hat hét után újabb vizsgálat következett, ami már semmilyen rendellenességet nem mutatott ki. A volt műsorvezető egyébként mindkét gyerekének beadatta a HPV elleni védőoltást, és most arra biztat mindenkit, hogy ezt senki ne halassza el.