Ha már tájékozódott a mai időjárásról, akkor hadd ismertessük a nap legfontosabb celebhíreivel! Előre is jó szórakozást, informálódást kívánunk hozzá!

Gáspár Győző vs. NAV

Fordulatnak nem mondanánk, de némi fejlemény van az 50 milliós adócsalás ügyében. Előzményként annyit érdemes tudni, hogy ezzel vádolja az adóhatóság a showmant, aki mindent tagad, ugyanakkor azt megjegyezte, hogy talán nem kellett volna idegen luxusautók mellett pózolnia. Most annyi történt, hogy a NAV egy budapesti bankban bérelt széfjeit is átvizsgálta. Ezt a Blikk egy helyszínen lévő olvasójuktól tudta meg. Gáspár Győző annyit mondott az esettel kapcsolatban, hogy 

Nem történt semmi.

Ehhez képest az adóhatóság emberei teli zsákokkal távoztak az épületbeől.

Hujber Ferenc

A Bors megtalálta az "eltűnt" színészt. Egy színdarabban játszott a minap. Ha erre a történetre hosszabban is kíváncsi, akkor ide kattintson.

Oszter Sándor és családja

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az Oszter család a Facebookon osztja egymást. A Borsnak a család egyik közeli ismerőse beszélt arról, hogy miért fajultak el így a dolgok. Röviden:

  • Oszter 10-15 éve szembesült vele, hogy kevesebb szerepet kap. Így viszont több ideje jutott az italra, valamint arra, hogy beleszóljon lánya életébe.
  • Oszter feleségét 2014-ben kirúgták az Operaházból.
  • Lányuk csalódott, amikor rájött, hogy nem lesz akkora korszakalkotó művész, mint a szülei.

Ezek a régi dolgok most felgyülemlettek és robbantak egy nagyot.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Győző budapesti széfjeit is átvizsgálta a NAV - Hírek elviteles kávé mellé

Megtudhat még ezt-azt az Oszter család viszályáról, valamint az eltűnt, de meglett Hujber Ferencről is.

17 · Jun 09, 2017 07:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments