Salma Hayek múlt csütörtökön interjút adott Trevor Noah The Daily Show-jában, ahol arra a fájdalmas emlékre is kitért, amikor Donald Trump mindenáron el akarta hívni randevúzni annak ellenére, hogy a színésznő akkoriban (is) komoly kapcsolatban élt. Azóta férjhez ment, és nem az akkori férfihoz, de ez a történet szempontjából most nem is annyira lényeges. 

Egy eseményen kezdtek interakcióba még évekkel ezelőtt, amelynek kiváltó oka az volt, hogy a színésznő meglehetősen fázott. Trump erre igazi úriemberként reagált, és azonnal Hayek vállára terítette a kabátját. Akkor sem hőkölt vissza, amikor a színésznő éppen aktuális pasija hátrafordult (Trump mögöttük ült), és ráköszönt, hogy hello - alighanem azzal a céllal tette, hogy megtudja, mégis mik Trump jövőbeli tervei a barátnőjével kapcsolatban. 

Csak láttam, hogy nagyon fázik

- válaszolta, és ez igazán meggyőző érvnek bizonyulhatott, a férfi ugyanis beszédbe elegyedett Trumppal, sőt, még telefonszámot is cseréltek arra az esetre, ha a párnak lenne kedve egyszer meglátogatni őt New Jerseyben. Trump azonban sosem hívta föl az úriembert, hogy meghívja őket, Salma Hayeket viszont annál inkább. 

Rámtelefonált, és randira hívott, mire megkérdeztem, hogy mégis mit képzel, hiszen nekem barátom van. Erre azt mondta, hogy őt az nem érdekli, és én úgyis sokkal jobbat érdemlek nála, szóval válasszam inkább őt

- részletezte az eset körülményeit a színésznő. Azt gondolnánk, hogy itt véget is ért a történet: Hayek lerázta Trumpot, és ennyi. De nem. Annak idején, amikor először, igen szűkszavúan beszélt arról a nyilvánosság előtt, hogy Trump kikezdett vele, az elnök gyorsan megpróbálta menteni a menthetőt, és elkezdte terjeszteni, hogy 

csak azért nem jöttek össze Salma Hayekkel, mert a színésznő túl alacsonynak bizonyult hozzá. 

Talán erre szokták azt mondani, hogy savanyú a szőlő. 

Forrás: People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Donald Trump igen visszataszítóan kezelte, hogy Salma Hayek nem ment el vele randizni

Nem tudta elviselni a nemet, ezért kitalált egy számára sokkal elfogadhatóbb magyarázatot.

13 · Jun 12, 2017 03:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments