Az 53 éves Elle Macpherson (ismertebb nevén The Body) ausztrál fotómodellről általában azért szoktunk megemlékezni, mert ő egy olyan valaki, akin egyszerűen nem fog az idő, ezért semmiféle változás nem áll be a szépségében évek óta.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy mi a titka, és azt is, hogy szereti magát bikiniben illegetni, ami, lévén modell, nem meglepő fordulat, arra viszont nem lehetett számítani, hogy férjével, a milliárdos befektető Jeff Sofferrel

négy év házasság után elválnak.

Nem sok időt töltöttek együtt, ami azt illeti: 2013-ban házasodtak össze Fijin, szűk, családi körben. Arról azonban már régebben is tudni lehetett, hogy a kapcsolatuk kezdete óta folyamatosan afféle se veled-se nélküled viszonyban voltak egymással, ennek ellenére valamiért mégis úgy gondolták akkor, hogy együtt fogják leélni az életüket.

Macpherson volt már házas Soffer előtt, a divatfotós Gilles Bensimon vette el, és ahogy a mellékelt ábra mutatja, az sem tartott örökké. Érdekes azonban, hogy a modell két kamasz fia,  Flynn és Aurelius Cy  házasságon kívül született, az ő apjuk Macpherson volt barátja, a szintén befektető Arpad Busson.

A modell és két fia elköltözött Sofferrel közös, miami otthonukból. Egyelőre egyik fél sem volt hajlandó kommentálni a történteket, az viszont biztos, hogy Soffer sok nővel találkozgat mostanában - állítólag mindegyikükkel pusztán barát célzattal. 

Forrás: Page Six 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Facebook Comments