A sorozat 19 évvel ezelőtt indult, és őrületes sikert aratott, ám sajnos azóta befejezték és már mozifilmek sem készülnek belőle. Persze az igazi fanok örökké rajongók maradnak., épp úgy, ahogy - saját bevallása szerint - Kim Kardashian is.

Carrie Bradshaw élete lassan begyűrűzött Kardashian hétköznapjaiba,  Twitterén gyakran posztolt arról, hogy a filmes karakter szövegei mennyire meghatározó útmutatást adtak az életéhez, vagy, hogy az egyik szereplőt alakító színész épp a házuk előtt ment el. 

Jó párszor nézhette végig a szinglik vizuális bibliáját, mivel a második mozifilm nézése közben is képes volt az 1. évadból idézni.

Ha Carrie a homokdűnéken pózol barátnőivel, akkor a reality celebnek muszáj felkarolnia pereputtyát és a Dubai-i homokdűnéken pózolniuk, hogy leírhassa, úgy rázza ki a homokot több ezer dolláros szandáljából, mint kedvence a Szex és New Yorkban. 

Mi máshoz meríthetett volna inspirációt a szériából, mint a végtelen shoppingoláshoz?

Sex & The City kinda day! @joycebonelli @rachel_roy @carladibello #I'veMissedNYC

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Ehhez a videóhoz pedig, ami ugyancsak a Dubai kiránduláson készült, nem is kell kommentár:

És persze nem meglepő, hogy Kardashian az E! csatornán nézte a sorozatot, ugyanazon, ahol a saját életét feldolgozó valóságshow is fut.

via buzzfeed

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kim Kardashian a Szex és New York szerint próbálta élni az életét

A Twitter oldala és az Instagramja arról árulkodik, hogy nagy rajongója a sorozatnak.

4 · Jun 13, 2017 10:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments