Demi Moore június 13-án Jimmy Fallon The Tonight Show-jában járt, eredetileg azzal a céllal, hogy a Csajok hajnalig című új filmjét promózza. A műsorban persze nem lehet a végtelenségig erről beszélgetni, úgyhogy hamar témát váltottak, ami pont arra volt jó, hogy kiderüljön: a színésznőnek kiváló öniróniája és humorérzéke van.  

Fallon egy fotót kezdett emelgetni a közönség arcába, miközben megjegyezte, hogy ennél őrültebb képet még soha életében nem látott. Ez talán enyhe túlzás, mégis lehet neki hinni, a képen ugyanis a mindig tökéletes külsőre törekvő Demi Moore látszik,

akinek hiányzik az egyik metszőfoga. 

Bárcsak azt mondhatnám, hogy gördeszkázás vagy valami egyéb menő dolog közben történt, de nagyon nem. Igazából a stresszt okolom az egészért. A stressz talán még a szívbetegségnél is több embert öl meg Amerikában. 

A körülményekről egyébként nem beszélt, csupán annyi derült ki, hogy valamikor a közelmúltban véletlenül kiverte a saját fogát. Sőt, valójában kettőt is, de a képen (ami eredetileg egy videóból származik) csak egyetlen foghíj látható. 

A videón önfeledten bohóckodik a fogorvosnál, lazán viseli a hiányos fogazatot, és még a hangját is földöntúlian nyávogóvá változtatta, hogy tökéletes legyen a végeredmény. Ezt a hangot a show-ban egy héliummal töltött lufival reprezentálták. 

A lányaim imádtak fogatlanul, azt mondták, így sokkal sebezhetőbbnek és emberibbnek tűnök

- mondta a színésznő, aki azt is hozzátette, mennyire hálás a modern fogorvoslásnak, amiért nem kell mostantól lyukakkal a szájában leélnie az életét. 

Forrás: E-Online

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Demi Moore fogatlan mosolya erősen nap képe-gyanús

Kiverte. Egyszerűen csak kiverte a saját fogát, a végeredményről pedig videót készített.

7 · Jun 14, 2017 10:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments