Már tavaly is komoly elemzésbe bocsátkoztunk a hírességek vagyonügyeit illetően, ezért idén is szemlézzük a celebek dollárjeles zsákját, mintegy tanulságul, hogy mit lehet elérni némi hírnévvel és megfelelő befektetésekkel.

Először is nézzük a top 10-et, kik a kiemelkedően gazdagok 2017-ben?

A number one, a maga 130 milliós tőkéjével,  Sean Cobs, azaz P. Diddy. Köztudottan remek érzékkel producerkedik, illetve zenei karrierje is komolyabb hullámvölgyek nélkül működött.  Az őt a toplista élére juttató bevételeinek okát a Bad Boy Family Reunion Tournak, a Sean John ruházati márkának és a Ciroc vodkának tulajdonította a híresség.

A tavalyi győztes Taylor Swift egyébként a 49. helyre esett vissza. A popsztár új album és turné nélkül 44 millió dollárra becsülte a fizetőképességét.

Beyoncé a második lett 105 millió dollárral, amit a Lemonade album sikerének tudott be. Mindenesetre nem kell aggódnia, hogy telik-e az ikreknek Gucci járókára. 

A toplista elegáns pozíciójában áll J. K. Rowling (3. hely), úgy tűnik a Fantastic Beast bejött, legalábbis pénzügyileg. Az 5. helyen C. Ronaldo pihenget 93 millióval (Messi csak a 14.), de az elitek között is az elitben van a Coldpaly és Howard Stern is.

A tízes listát LeBron James zárja az összekosarazott 86 milliós kredittel.  

Néhány érdekesség:
  • David Copperfield (61, 5 millió), hiába tüntette el magát a világ szeme elől, még mindig ő a legpénzesebb mágus a földtekén. Aki kedveli szemfényvesztéseit és Las Vegasban jár, könnyűszerrel megnézheti, ugyanis évi 621 műsort ad (igaz ez kevesebb, mint a tavalyi 638, biztos porallergiát kapott a sivatagban, ezért kihagyott pár fellépést). 
  • Kim Kardashian 5 és fél millió dollárral keresett kevesebbet, mint tavaly, viszont az 59. helyre került Kylie Jenner, aki 19 évesen közel 41 millió éves bevétellel büszkélkedhet, hála a ruházati és kozmetikai cégének, plusz a Kardashianokról szóló reality is hozzásegítette vagyonkájához. 
Csak a vicc kedvéért összehasonlítottunk pár pozíciót:
  • Paul McCartney és a Red Hot Chili Peppers együtt sem keres annyit mint P. Diddiy, ugyanis, ha összeadnák, amijük van, akkor is csak 108 millió kerülne a takarékba. 
  • A Metallicának még kereken 17 millára lenne szüksége, hogy a pénzügyi ranglistán beérjék Justin Biebert.
  • Elton Johnnak csak némi jelentéktelen apróval sikerült a brit szakácsot, Gordon Ramsayt lenyomnia, mindkettejük bevétele 60 millió a Forbes szerint. 
  • A Coldpaly 4 millióval beelőzte a Gun's n Roses bevételeit 2017-ben. 
Szóval idén sem kell félteni a celebeket, hogy nem jut kaviár a szendvicsükbe. A teljes összbevétel 5 milliárd dollár környékén jár, ami átszámolva a mai árfolyamon kb.
1375 milliárd forintnak felel meg.

via forbes

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
2017-ben is megtudtuk, hogy ki a 100 leggazdagabb celeb a földön!

Sok meglepetést hozott 2017. Van, aki tavaly még szerepelt a listán, idén pedig már nem.

3 · Jun 15, 2017 12:20pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments