Nem éppen ilyen szituációban képzel el az ember egy 44 éves, négygyerekes családanyát, pláne, ha az illető modell is. Persze Heidi Klum mindig eltért az átlagtól, ráadásul sosem volt az a karót nyelt-fajta, de amit most mutatunk, arra igazán nem számítottunk. 

Klum tegnapelőtt, azaz június 13-án Jimmy Fallon The Tonight Show-jában járt, és azon túl, hogy az American's Got Talent új szezonjáról beszélt, belement abba is, hogy táncharcot vívjon a műsorvezetővel. Hogy ezt miként kell elképzelni? Elmondjuk, bár a videón úgyis látni fogja: Fallon és a modell

különböző zenékre felváltva riszálja magát a színpadon, aminek különlegessége nem csak magában a riszában rejlik, hanem a táncok elnevezéseiben. 

Egy nem létező táncmodulat-generátort használva (igen, most már ilyen is van) olyan mozdulatokat kellett tenniük, amik normális esetben nélkülözik a tánc műfaját. Ilyen volt például a láthatatlan hulahop, gyors bowling vagy a villa a konyhamalacban, de nem szabad megfeledkezni az anyuka hip-hopozni próbál-ról sem. Azt pedig már csak hab a tortán, amikor közös erővel előadják a szalonnás tojást. 

Nem tudnánk kedvencet választani ezek közül, az viszont bizonyos, hogy Heidi Klum mozgása egyszerűen fantasztikusan vicces, és legalább annyi bátorságról, humorról és öniróniáról tesz tanúbizonyságot, mint Demi Moore a kihullott fogaival

Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Miért csak most kellett megtudnunk, hogy Heidi Klum teljesen őrült?

Az őrültet értse úgy: elképesztően vicces és laza.

2 · Jun 15, 2017 01:57pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments