Mila Kunis és Ashton Kutcher kisfia 2016 novemberében született, és elég hamar kiderült, hogy milyen névvel kell leélnie az életét. A szülei a Dimitri mellett döntöttek, de csak egy hajszál választotta el őket attól, hogy ez ne így legyen. 

Eredetileg Waltnak akartuk hívni - Walt Disney után. Semmi Walter vagy ilyesmi, egész egyszerűen csak Walt

- számolt be az emlékeiről Ahton Kutcher egy Ryan Seacrestnek adott interjújában, csütörtökön. Persze fogadjunk: leginkább azt szeretné tudni, hogy miért gondolták meg magukat az utolsó pillanatban, ami jogos elvárás öntől, ezért a színész erre is kitért. 

„Az autóban ültünk, majd Mila egyszer csak felém fordult, és azt mondta, nem érzi úgy, hogy a fiunkat tényleg Waltnak kéne hívni, sőt, hozzátette azt is, hogy szerinte Donald Trump lesz Amerika következő elnöke. Szóval a gyerek legyen inkább Dimitri."

 Na ezzel kiverte a fejemből az egész névmizériát, és visszakérdeztem, hogy mégis miről beszélsz? Kizárt, hogy Trump legyen az elnök! 

Aztán eltelt két nap, és Mila Kunis jóslata bevált, így Kutcher kénytelen volt elismerni, hogy a Dimitrinél jobb nevet keresve sem találhatnának a fiuknak. 

Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ashton Kutcher és Mila Kunis kisfia eredetileg nem Dimitrinek indult

És hogy mi köze ennek a ténynek Donald Trumphoz? Elmondjuk.

6 · Jun 16, 2017 03:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments