Ezt a hölgyet Danielle Acoffnak hívják, és a külsejével az egész világot képes megtéveszteni. Pár órával ezelőtt  Naomi Campbell  töltött fel róla egy videót, amin úgy jógázik, mint egy istennő, akinek minden tagja minimum gumiból van. Ezt persze a külföldi sajtó is kifigyelte, de úgy írt róla, mintha maga a 47 éves modell jógázna rajta. Sajnos, mivel nem látszik rajta Acoff arca, és ugyanolyan párducteste van, mint Campbellnek, így minket is könnyedén összezavart a látvány.

Vannak viszont nekünk olyan éleslátású olvasóink, akik azonnal kifigyelik a különbséget, és értesítenek róla minket (köszönjük!), szóval mostantól semmiképp ne higgye ön se, hogy akit látni fog, az Naomi Campbell.

Mindentől függetlenül kijelenthetjük, hogy nagy szerencse, hogy van a hölgy lakásában egy boltíves átjáró a két szoba között, így volt minek támasztani a lábát, és olyan pózokba vágnia magát, amelyeket az avatott szem is nehezen tud értelmezni. Gyakorlatilag a magyar abc összes betűjét ki lehetne alakítani a testéből, és ebbe a Zs és a Dzs is beletartozik. Tekintse meg, ámuljon! 

#Yoga time

Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez a nő a jógázós dögösködésével szétfeszíti az univerzumot

Naomi Campbell is rajong a látványért, ami nem véletlen, hiszen akár ő is lehetne.

13 · Jun 16, 2017 01:36pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments