TV20534

Hajdú Péter miatt tartott váratlan ellenőrzést a NAV a TV2-nél - hírek hosszú kávé mellé

2017.06.23. 07:32
  • A Bors értesülései szerint a napokban bejelentés nélkül adóellenőrök jelentek meg a TV2 székházában és Hajdú Péter egykori cégének, a Frizbi Entertainment Kft.-nek a 2014-2015-ös adóévben , a csatornával kötött szerződései felől érdeklődtek. A tévés ekkor minimum négy műsort gyártott a TV2-nek: az Aktív, a Frizbi, az Összezárva Friderikusszal és a csatorna szépségverseny-produkciói is mind az ő cége által kerültek adásba. Ezekkel pedig 2014-ben 1,6 milliárdot, 2015-ben pedig 1,8 milliárdos árbevételt termelt a cégnek, amit tavaly év végén eladott egy Nagy-Britanniában bejegyzett vállalkozásnak és annak ukrán ügyvezetőnőjének. Az ügyben egyébként sem Hajdú Péter sem a TV2 nem nyilatkozott egyelőre.
  • Eközben az áramlopással vádolt Kozsónak se lehet nyugta. Egykori üzlettára, a Kozmixból ismert Hozsó (!) a Blikknek fakadt ki az üggyel kapcsolatban. „Úgy gondolom, hogy akármi is történt, Kozsó hibája, hogy ekkora adóssága volt a helynek, ahogy az is, hogy lopással vádolták meg a teaházat. Folyt a nyomozás, és volt, hogy napokig kikapcsolták az áramot. Ott ültünk, és nem tudtak dolgozni az emberek" - mondta a zenész, aki arról is beszélt, hogy sokszor az ilyen helyzetekben Kozsót nem is lehetett elérni. "Nem lehetett rá számítani, nem volt megbízható. Nem akarom bántani, de azt gondolom, hogy ő emberileg elviselhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy sosem lehetett tudni, hogy kinek a nevén van a teaház, idegőrlő volt" - nyilatkozta Hozsó.
  • De, hogy nem csak adóügyekről legyen szó ezen a péntek reggelen, álljon itt egy örömhír is: Szőke Zoltán végre feleségül vette fiatalkori szerelmét, Annamáriát. A Bors információi szerint egy erdő közepén mondták ki az igent egy spirituális esküvőn. A lap leírása szerint ez egyébként az jelenti, hogy „a házasulandó felek nem csinálnak karmát maguknak azzal, hogy az oltár előtt fogadalmat tesznek, helyette a szeretet rezgését közvetítik egymás felé." 
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hajdú Péter miatt tartott váratlan ellenőrzést a NAV a TV2-nél - hírek hosszú kávé mellé

Eközben Szőke Zoltán megházasodott, Kozsó egykori üzlettársa pedig mondhatni kitálalt.

1 · Jun 23, 2017 07:32am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments