A színész régóta küzd anyagi problémákkal, melyek igazán súlyosak, annyira, hogy még pénzügyi tanácsadóival is perre ment. Most előkerült pár e-mail, melyekben gázsikról is szó esik és arról, hogy Depp hajlandó lett volna óriási műgyűjteményétől is megválni a jobb anyagi helyzet reményében.

A dolog azzal kezdődött, hogy az év elején a színész beperelte a The Management Group nevű céget, ami a pénzügyeit kezelte, azt állítva, hogy ők tehetnek mindenről, persze a cég ezt másképp látta. 

Most a tárgyalás folyamán előkerült  pár dokumentum, melyekben a színész arról írt, hajlandó eladni néhány holmiját, hogy pénzügyi helyzetét javítsa.

A közel 109  oldalnyi dokumentum közt akadnak e-mailek, melyeket Depp és a TMG vezetője, Joel Mandel váltottak.

Ezekből kiderül, hogy a tanácsadók figyelmeztették a színészt, csökkentse nyaralási költségeit, amit Depp meg is ígért, de közben fényűző karácsonyt szeretett volna a családjának. 

A tanácsadók üzenetéből az is kiderül, hogy  szóltak, újra kellene tárgyalni a színész költekezéseit, illetve egyensúlyt teremteni a kiadások és a bevételek közt. 

Depp megemlítette a levelezésekben, hogy komoly bevételei lesznek: a Karib-tenger kalózai aktuális részével 35, Az Utazóval 20, és az Éjsötét árnyak című filmmel 20 milliót hozott össze.  

Remélem, hogy az elkövetkező évben végzett munkából és az egyéb bevételekből  származó összegekből mindent rendezni fognak.

-írta Depp a tanácsadónak. 

Az online levelekből az is kiderül, hogy a színész hajlandó volt eladni pár dolgát, hogy pénzhez jusson. Depp ügyvédei egyébként azzal is érveltek, hogy a sokszor feleslegesnek vagy pazarlónak vélt költései valójában remek befektetések voltak. Például a bahamai sziget, melyet 5,3 millió dollárért vásárolt meg, ma már a többszörösét éri, hasonlóképpen a francia kastély is, melyet pár millióért vásárolt, viszont most 30 millió dollárt ér.  

Az üggyel kapcsolatban még várjuk a fejleményeket. 

via people 

Facebook Post Comment Embed placeholder.