Az egykori valóságshow-sztárok élete sem mindig fenékig tejfel - és ezt a közhelyes mondást most kivételesen szó szerint kell érteni. 

Ozzy Osbourne lánya, a 32 éves Kelly Osbourne nemrég ugyanis megtapasztalta azt, hogy milyen, amikor egy egyszerű, átlagos ruha egyszerűen nem megy fel rá - ott lent.

Az Osbourne család reality sorozat egyik szereplőjeként híressé vált énekesnő-divattervező néhány napja vásárolt egy fekete egyrészes szettet, de sajnos amikor megpróbálta felvenni a darabot, egyszerűen nem tudta magára ölteni - az anyag nem engedett a fenekénél.

Kelly Osbourne így sikeresen megtapasztalta azt, hogy milyen, amikor egy ruha még felmegy az ember testére, de túl szűk a hátsójánál. Ezt a szomorú esetet az énekesnő meg is örökítette az Instagramon, és elárulta, azt is, hogy már húsz perce a fürdőszobában szenved azzal, hogy magára erőltesse a fekete szettet. Végül feladta a küzdelmet.

Mindez azért is érdekes, mert Osbourne korábban komoly súlyprobkémákkal küzdött, ám az elmúlt időszakban nagyon szépen lefogyott, hadat üzent a kilóknak, és mára már teljesen más alakja lett. Idén márciusban így beszélt erről:

Rájöttem, hogy én igazából sosem akartam a legvékonyabb, legdögösebb és legszebb vagy legviccesebb nő lenni, és tudjátok, hogy miért? Mert mindig lesz valaki, aki jobb nálam!

Kapcsolódó hír, hogy Kelly Osbourne megosztott egy elég kínos esetet a Twitterén: a New York-i Pride felvonuláson volt éppen, amikor be akart térni egy Starbucksba pisilni, de az alkalmazottak nem engedték meg neki, hogy használja a mellékhelységetk ezért nem maradt más választása, mint a saját cipőjébe pisilni. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kelly Osbourne 20 percen keresztül küzdött egy ruhával, végül a ruha nyert

Ozzy Osbourne lánya mindent megtett azért, hogy magára erőltesse a darabot, de sajnos nem járt sikerrel.

5 · Jun 26, 2017 03:42pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

via People