Hírek koffein helyett: Sokba van Bochkor Gábor az ATV-nek

2017.06.27. 07:47

Nehéz keléshez itt egy mentális koffeinbomba a celebek viselt dolgairól. Ettől biztosan felébred!

  • Bochkor Gábor újra képernyőre kerül, méghozzá saját műsort kap az ATV-n. A Bors információi szerint a műsorstruktúra és a költségkeret volt meg előbb, ahhoz kerestek embert. A műsort egyébként Hajdú Péter fogja gyártani.

Bochkor hetente egyszer, vasárnap kerül képernyőre (...) Az a célunk, hogy a fiatalok számára is vonzó legyen a kínálatunk (...)

 - mondta el a lapnak Németh Szilárd az ATV vezérigazgatója. A lap értesülései szerint nagyon bíznak a produkcióban, így nem sajnálják a pénzt sem a produkcióra, sem a műsorvezető gázsijára. 

  • Dudás Miklós világbajnok kajakos, aki doppingügyével és lopási ügy miatt is került már a sajtóba, az Exek az édenben című műsor egyik játékosával, Milánnal egy verekedési ügybe keveredett. A Margitsziget egyik szórakozóhelyén  verekedtek, állítólag egy nő is belekeveredett a dulakodásba. A XIII. kerületi rendőrkapitányság megerősítette a híreket a Borsnak. 

Belénk kötöttek. (...) Semmi verekedés nem történt, lökdösődésnek nevezném a dolgot. (...) Én a nyomozóknak is azt tudtam mondani, nézzék vissza a kamerafelvételeket, azok engem fognak igazolni.

- mondta el a lapnak a sportoló. 

Röviden:

  • Vujity Tvrtko visszatért Magyarországra. A műsorvezető az ATV-nek fog dolgozni, így 10 hónapnyi amerikai élet után hazatért, számolt be a Blikk.
  • Trokán Péter nagypapa lett. A színész lánya, Anna egészséges kisfiút szült. Az egész család nagyon boldog.