Maria Pogrebnyak-Shatalova, a 23 éves orosz modell és focistafeleség azzal váltott ki heves bírálatokat az interneten, hogy instás videóján lemérte a derekát, ami mindössze

59 centisnek bizonyult.

Viszonyítási alapként hozzátennénk, hogy a fent említett méret csak a hat és nyolc év közötti kislányok esetében számít egészségesnek. Arról nem is beszélve, hogy ezt úgy hozta össze, hogy három szülésen van túl. 

A kislányderék rejtélye alaposan megmozgatta az internet népét.  Voltak, akik úgy vélekedtek, hogy Shatalova súlyos anorexiában szenved, mások meg arra a következtetésre jutottak, hogy külseje plasztikai sebészek lelkiismeretes munkájának köszönhetően nyerte el jelenlegi formáját.

A modell idővel megunta, hogy a fél világ a külsején csámcsog, és megpróbált tiszta vizet önteni a pohárba. Saját bevallása szerint vékonysága nem valamilyen étkezési zavar vagy külső beavatkozás eredménye, hanem a megfeszített edzéssel kombinált diéta hatása.

„Mielőtt anya lettem, egyfolytában kondiztam, és azt gondoltam, hogy ha edzek és széthajtom magam, akkor bármit ehetek, amit csak akarok."

Mint mondta, derekának mérete akkoriban 65-67 centi körül mozgott. Ebből úgy sikerült további centiket lefaragnia, hogy harmadik szülése után összeszedte minden akaraterejét, és elkezdett egészségesen étkezni.

„Nagyon örülök a győzelmeimnek”

– jegyezte meg Shatalova, aki külön kihangsúlyozta, hogy reggeli előtt még jobb a helyzet, mert ilyenkor csupán 58 centis a dereka.

Facebook Post Comment Embed placeholder.

Via The Mirror