• Puzsér Róbert új, szőr nélküli megjelenése pár napja debütált, a műsorvezető pedig most a Borsnak elmondta, miért borotvált le mindent a fejéről. „Ha valaki kopaszra borotválja magát, az a változás szándékának egy rendkívül erős gesztusa. Változtatni akarok a működésemen, ez pedig, úgy érzem, segít ebben" - magyarázta Puzsér, aki azt is hozzátette a folyamat végére szeretne családapává válni, olyan felnőtt férfivá, aki képes az elköteleződésre.
  • A Szombat esti lázból ismert Molnár Andi viszont már annyira készen áll az elköteleződésre, hogy nem rég férjhez ment. Az esküvő igazi különlegessége - a Bors beszámolója szerint - az volt, hogy a Várkert Bazárban tartott szertartás után biciklivel mentek át Pestre bulizni.
  • Eközben pedig Pumped Gabo és VV Soma hatalmas balhéba keveredtek Siófokon - írja a Blikk. A lapnak a ValóVilág nyertes részletesen be is számolt az esetről: „a buli végén a hajnali órákban indultunk haza. Ekkor már lombfúvóval takarították az előző este nyomait a sétányról, ami Gabónak nagyon megtetszett. Oda is ment az egyik gyerekkori barátommal a takarítóhoz, hadd próbálja ki a szerkezetet. Aztán éktelen üvöltözésre lettünk figyelmesek, 10-15 biztonsági ember jött felénk, miközben repültek a büdös köcsögök meg a faszszopók" - derül ki Soma elmondásából, aki hozzátette, korábban még soha nem volt rossz tapasztalata a biztonsági személyzettel, így ez meglehetősen rosszulesett neki.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Puzsér Róbertnek célja van a feje és arca leborotválásával - hírek meleg tea mellé

Eközben Molnár Andi férjhez ment, Pumped Gabo pedig balhéba keveredett a siófoki biztonsági emberekkel.

8 · Jul 01, 2017 09:13am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments