galeki

Az Agymenők Leonard-je hálás a sok kedvességért, amit azután kapott, hogy leégett a háza

2017.07.03. 11:00

Johnny Galeckit az Agymenők (eredeti címen The Big Bang Theory) című sorozatból ismerheti, amelyben ő játssza Leonard szerepét. Vele kapcsolatban legutóbb arról adtunk hírt, hogy június 26-án a 120 hektáros kaliforniai birtoka egy futótűz során teljesen leégett

A tűzvészben senki nem sérült meg, a károk azonban jelentősek.  A színész három nappal később, június 29-én tért vissza a helyszínre, hogy megtekintse, mi maradt a kaliforniai, San Luis Obispóban álló nyaralójából, és hát sajnálatos módon nem sok. Akkor úgy nyilatkozott,  hogy a szíve szakad meg mindenkiért, akinek szintén át kellett élnie azt a veszteséget, amit neki. 

A helyzetet mégis pozitívan értékeli, azt mondja, nem az épületek, hanem az emberek alkotnak kollektívát, és ha valamit megtanult az ottaniaktól, az az, hogy egy ilyen eset után is fel kell tudni állni, és mindent újra kell építeni. Úgy érzi, ez még jobban összekovácsolhatja ezt a már amúgy is rendkívül összetartó közösséget.

Ha ez még nem lenne elég, egy Instagram-posztban (fent) mondott köszönetet azoknak a tűzoltóknak, akik minden alkalommal az életüket kockáztatják a környéken élőkért, ezért pedig ölelést is érdemelnek. 

Forrás: US Magazine

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az Agymenők Leonard-je hálás a sok kedvességért, amit azután kapott, hogy leégett a háza

A közösség összetartó erejét és a tűzoltók áldozatos munkáját méltatta az Instáján.

7 · Jul 03, 2017 11:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments