Ha szereti a gömbölyded formákat, ezt a meztelen teniszezőnőt egyenesen imádni fogja

2017.07.03. 19:54

Caroline Wozniacki, a 26 éves dán teniszcsillag az ESPN magazin „The Body Issue” című különkiadása számára szabadult meg ruháitól és pompás alakját megmutatva meztelenül prezentált néhány ütést a stúdióban. Ha eddig nem volt teniszrajongó, akkor nézze csak meg az alábbi werkvideót, ami szignifikáns változásokat hozhat a sporttal kapcsolatos szemléletében.

A korábbi világelső teniszező, aki a San Antonio Spurs kosárcsapat játékosával, David Lee-vel alkot egy párt, nem most vetkőzött először. Kiterjedt szexiségéről már a Sports Illustrated fürdőruhás kiadásának képein is megbizonyosodhatott.

Wozniacki újabb fotózásért ismét hálás lehet az emberiség. Egyrészt, a lebilincselő látvány miatt, másrészt pedig azért, mert elárult magáról néhány érdekességet, amik talán önnek is segíthetnek abban, hogy kiegyezzen azzal, amit a tükörben lát. 

Nagyon sovány voltam, amíg elértem az pubertást. Amikor egy lányból nő lesz, az mindig ijesztő egy kicsit. Egy ponton megkérdeztem magamtól: megváltoztak a méretek, vagy én nőttem meg? Azt mondogattam, hogy nem, biztosan a méretek lettek kisebbek.

Abban, hogy elfogadja magát, sokat segített neki, hogy sportolóként a nyilvánosság előtt él, és mindig akadnak emberek, akik a tettei vagy a külseje alapján a távolból ítélkeznek róla.

„Tudod mit? Az embereknek mindig is lesz véleménye. Vannak, akik kedvelni fognak, mások viszont nem.”

Wozniacki éppen ezért már nem stresszel a külsőségeken, és inkább megpróbálja értékelni azt, amije van. Szerinte manapság amúgy is sokkal menőbbek az egészséges, gömbölyded formák.

Ha nem úgy festek, mint egy szupermodell a kifutón, az is teljesen rendben van, mert a magam módján jól nézek ki. Elég ritkán állok mérlegre, hogy őszinte legyek. Amikor majd abbahagyom a játékot, nem fogok annyira a súlyommal törődni. Inkább az egészséges életmódon lesz a hangsúly.

Via ESPN/People magazin