Úgy tűnik, hogy a színész kezd egyenesbe jönni, hiába tart 2016 szeptembere óta a válása Angelina Jolie-val.

Igaz, hogy a szétválás után rehabra vonult, de most már kijött a gödörből, és varratott is magára egy motort. Az apák napját már gyerekeivel tölthette, legutóbb pedig a Glastonbury fesztiválon látták, de nem egyedül, hanem Bradley Cooperrel.

Sőt!

Volt ott még valaki, Sienna Miller is. Senki sem erősítette meg, hogy Pitt és Miller járna vagy randizgatna, de az egyértelműen megállapítható, hogy nagyon gyanús az ő kapcsolatuk. Bármi is legyen köztük.

Már áprilisban is majdnem összeboronálta a szaksajtó a két hírességet, amikor arról írtak, hogy igen komoly flörtölés volt kettejük között. Ezt a hírt Sienna Miller csak úgy reagálta le, hogy ostoba hazugság az egész. 

Erre jött még a Glastonbury fesztivál, ahol nem csak simán együtt látták őket, hanem meg is fogták egymás kezét. Sőt! Simogatták is egymást egy késő éjszakai bulin. A találkozások oka az is egy jó ok lehet, hogy Pitt produkciós cége gyártotta Miller legutóbb filmjét, a The Lost City of Z-t, és a közös munka során megkedvelték egymás társaságát. Ennyi. 

Bármennyire is gyanús, hogy van köztük valami, egyikük sem akarja sem megerősíteni, sem pedig cáfolni a feltételezést. Lehet, majd Pitt és Jolie válásának véglegesítése után fog csak kiderülni, hogy mi volt/van köztük.

(Jezebel)