A UFC hajdani bajnoka, a 30 éves Ronda Rousey még 2015-ben, az ESPN sportmagazin „Body Issue” című kiadványának vetkőzött le. A ketrecharcos meztelenül pózolt a fotósnak, de a képeket úgy szerkesztették meg, hogy testének kritikus pontjai véletlenül se látszódjanak, így a végeredmény egy fokozottan szexi, viszont ízléses sorozat lett. Rousey-t két évvel később, a napokban érte utol a celebeket sújtó fappening-hullám: valaki megszerezte az eredeti fotókat, amik közül néhányat az interneten tett közszemlére. 

Mielőtt elmerülünk a részletekben, szeretnénk tisztázni, hogy mivel a meztelen fotók a harcosnő beleegyezése nélkül kerültek nyilvánosságra, azok közlésében és terjesztésében nem kívánunk részt venni.

Rousey egyelőre nem nyilatkozott a szivárogtatásról, de sanszosnak tűnik, hogy instáján nem véletlenül osztotta meg a Nirvana legendás lemezborítóját, amin egy baba meztelenül pancsol a medencében. Már csak azért sem, mert az album a „Nevermind”, vagyis a

„nem számít”

címet viseli.

#trafficjammin

rondarousey (@rondarousey) által megosztott bejegyzés,

A ketrecharcosnak egyébként nem mennek túl jól a dolgai az utóbbi időben. A ringben sokáig verhetetlennek tűnt, tizenkét meccset nyert meg egyhuzamban, legutóbbi két ellenfele, Holly Holm és Amanda Nunes azonban csúnyán elbánt vele, így nem sok esélye van a folytatásra.

Via  bjpenn.com