Senki nem ünnepli olyan szexin a függetlenség napját, mint Sharon Stone

2017.07.06. 20:58

Sharon Stone 25 évvel ezelőtt az Elemi Ösztön című filmben látható terpesztős jelenetével vált Hollywood egyik legnagyobb szexszimbólumává, és ezt a minőségét azóta is képes volt megőrizni.

via GIPHY

A már többször bizonyított állítást most újabb fotóval tudjuk igazolni, az 59 éves színésznő ugyanis – rendkívül dicséretes módon – bikiniben ünnepelte a függetlenség napját.

Az 59 éves Sharon Stone
Az 59 éves Sharon Stone
Fotó: instagram

A lenyűgöző formában lévő Stone az instáján osztotta meg a „nyári attitűd” címre keresztelt képet, amelynek folyományaként nemcsak egy halom elismerő bókot, hanem néhány házassági ajánlatot is kapott.

A színésznő nem először örvendeztette meg követőit testének látványával. Tavaly július végén például egy medencében ácsorogva cselekedett hasonlóképpen.

Tavaly júliusban szintén bikiniben mutatkozott
Tavaly júliusban szintén bikiniben mutatkozott
Fotó: instagram

Annak ellenére, hogy Stone az internet osztatlan elismerését élvezi, egy korábbi interjúban kifejtette, hogy a férfiak annyira tartanak tőle, hogy szabályosan menekülnek előle.

Az emberek bevették a sztorit, hogy szexszimbólum vagyok, pedig igazából nem is. Én csak egy lány vagyok buggyos ruhákkal, és egy táskányi könyvvel.

Hiába szexi, a férfiak menekülnek előle
Hiába szexi, a férfiak menekülnek előle
Fotó: instagram

A színésznő a Luxury London magazin kérdésére azt is elárulta, hogy szereti önmagát és a testét, a meztelenséget pedig kifejezetten szórakoztatónak tartja.

Csak azok a nők lehetnek igazán szexik, akik jól érzik magukat a bőrükben és önbizalmuk is van. A szexiség belülről, mélyről fakad. 

Ha ön is szeretne olyan jól festeni, mint ő, máris ismertetjük, hogy mi a titka. Stone évek óta tartózkodik az alkoholtól és a gluténtartalmú ételektől, napi szinten szokott edzeni (a kedvence a Power Plate edzőgép), továbbá gondosan óvja bőrét a tűző napsütéstől. 

Have a great weekend. SS. Bikini: #Fendi Hat: #Ravenclaw; Harry Potter

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés,

Via news.com.au