A sztriptíztáncosnőből modellé, majd emberjogi aktivistává avanzsált Amber Rose júniusban az instáján osztott meg magáról egy félmeztelen képet, amivel azt kívánta szemléltetni, hogy a nemi egyenlőség jegyében nem borotválkozik.

A fotóval persze sikerült kihúznia a gyufát az Instagramnál, így azt azonnal el is távolították az oldalról, de a Twitteren fennmaradt az utókor számára. A celebnő közben elérkezettnek látta az időt, hogy részletesen is beszámoljon szőrtelenítési szokásairól, és főleg erre a témára szorítkozott a Refinery29-nek adott interjújában.

Rose először arról beszélt, hogy miért távolította el tetkóit a képről. Mint kiderült, az indoka az volt, hogy a fotón intim szőrzete kerüljön fókuszba.

Nőként mindig azt érezzük, hogy borotválkoznunk kéne, mert ha nem tesszük, akkor ápolatlannak tartanak minket, vagy furcsa szagunk lesz. Én viszont úgy gondolom, hogy így a természetes és nem kéne szégyenkeznünk miatta 

– fejtette ki Rose.

Mint mondta, ennek ellenére olyan időszakok is voltak az életében, amikor buzgón szőrtelenített. Ide tartozott például táncosnői pályafutása is, de az inkább munkaköri kötelességnek számított. Manapság viszont már teljesen hangulatfüggő nála a dolog. 

 Via Just Jared