Az 56 éves George Clooney nem sokkal azután vásárolta meg a berkshire-i Sonning-On-Thamesben lévő álomotthonát, hogy 2014-ben elvette Amal Clooney-t. A ház 2,6 milliárd forintnak megfelelő összegbe került, de a színész az ikrek érkezése miatt további 4,3 milliárd forintos összeget költött rá. Az újdonsült apuka ennek ellenére erősen fontolgatja, hogy Los Angelesbe költöztesse családját.

A színésznek nem ment el a józan esze, csupán felesége és az ikrek miatt biztonsága miatt aggódik, korábban ugyanis durva fenyegetéseket kapott. George Clooney állítólag attól is tart, hogy humanitárius munkája kapcsán Amal Clooney támadások célpontjává válhat.

Nem érzi úgy, hogy Amal és az ikrek biztonságban lennének az angol vidéken. Ahogy feleségbe teherbe esett, hajdani titkosügynököket bízott meg, hogy ellenőrizzék ingatlanjainak biztonságát és javaslatokat tegyenek azok feljavítására

– árulta el jól értesült forrás.

A vizsgálat állítólag arra a megállapításra jutott, hogy a legnyugodtabb körülmények között a színész kaliforniai birtokán élhetnének. Ezért is merült fel a költözés gondolata.

„George olyan sokáig várt arra, hogy családja legyen, hogy bármit meg fog tenni, amit csak szükséges, hogy biztonságban tudja őket.”
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hiába költött egy halom pénzt angol birtokára, George Clooney elköltöztetné családját

A színész fenyegetéseket kapott, ezért úgy érzi, hogy felesége és az ikrek csak Los Angelesben lennének biztonságban.

5 · Jul 07, 2017 04:46pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via The Daily Mail