Női olvasóink bizonyára egyetértenek azzal, hogy nagy kár, hogy Ryan Goslingból csak egy létezik. A jó hír az, hogy mostantól kettővel is számolhat, mert kiderült, hogy van egy hasonmása, aki Németországban él.

Az illetőt, aki tényleg olyan, mintha a színészt klónozták volna, úgy hívják, hogy Johannes Laschet, és férfimodellként tengeti mindennapjait. A jelek szerint egyébként Németországban különösen nagy a Gosling-hasonmás populáció, mert van egy hamburgi szakács is, aki feltűnően hasonlít Hollywood szívtiprójára.

Alec Baldwin és Kim Basinger lánya, a 21 éves Ireland Baldwin a fenekével kívánt jó reggelt New York lakosságának, de ennek nem csak a helybéliek örülhetnek, hanem ön is, mert a modell szexi fotóját az alábbiakban közöljük.

morning New York ☕️🗽💼 @jenmsenn

Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) által megosztott bejegyzés,

Sáfrány "Aleska" Emese a Balatonnál bizonyította be, hogy jól áll neki az ananász. És akkor a fürdőruhájáról még nem is beszéltünk!

#ananászka🍍 #balaton Fürdőruha: @norel.lux #piros #red #baywatch #szponzoralttartalom #nemasoundonvagyunk

Sáfrány Emese aka Aleska💎 (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Vajna Tímea szintén vizes közegből, a Maldív-szigetekről jelentkezett egy – a változatosság kedvéért fekete-fehér – fotóval, amelyen bikiniben dacol a közelgő viharral.

🏝#summer #bikini #vacation #ocean #maldives #storm

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Amy Schumer humorista pedig a nemzeti bikini nap kapcsán trollkodott egy sort terpesztős képével, amit azzal koronázott meg, hogy egy hosszúra nyúlt hashtagben a párizsi divathétre szóló meghívóját hiányolta. 

National bikini day! #wherewasmyparisfashionweekinvite

@amyschumer által megosztott bejegyzés,

Mára ennyi, viszlát!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Ryan Gosling tökéletes hasonmása Németországban él

Az illetőt, aki tényleg olyan, mintha a színészt klónozták volna, úgy hívják, hogy Johannes Laschet, és modellként dolgozik.

7 · Jul 07, 2017 09:53pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments