Mindig akadnak olyan eltitkolt események a celebek életében, amelyek hónapok, évek vagy évtizedek múltán derülnek csak ki, köszönhetően valamelyik jól értesült forrásnak, aki már nem képes tovább magában tartani, amiről tud, ezért inkább a nyilvánosság elé tárja jóindulatúan.

Ben Affleck és Jennifer Garner hosszadalmas, 2015 óta húzódó válási procedúrája már épp lecsengőben van, olyannyira, hogy Affleck végre újra randizni kezdett: egy Lindsay Shookus nevű producerrel találkozgat mostanában, de ezt már meg is írtuk nemrég.

Végre nem téma a dadusbotrány, csak az újdonsült szerelem, és ez nagyon jól is van így. Illetve lenne, de sajnos valaki beletapicskolt ebbe az egészbe rendesen. Az történt tehát, hogy egy Garnerhez és Affleckhez közelálló forrás (ki más?) előhozakodott rég elfeledett emlékeivel, miszerint

Ben Affleck már akkor is együtt járt Shookusszal, amikor még bőven Jennifer Garner férje volt. 

Azt mondja, ez nem afféle rövidke liezon volt, hanem egy komoly, virágzó kapcsolat.

Kábé három évvel ezelőtt jöttek össze, csupán néhány hónappal azután, hogy Lindsay anya lett. Testi kapcsolat volt köztük, aranyos üzeneteket váltottak, és találkoztak, amikor csak tudtak. 

Állítólag 2015-ben buktak le Shookus volt férje, Kevin Miller és Jennifer Garner előtt, akik iszonyúan kiakadtak ezen az egészen. Egy Affleckhez közelálló ismerős azonban azt mondja, nem Lindsay Shookus személye vezetett Garnerék válásához, hanem egy tonna másik probléma. 

Ez azonban felvet néhány kérdést, pláne, hogy eddig mindenki úgy tudta, Jennifer Garner a dadus miatt hagyta el a férjét, amiért az csalta vele őt, de ha a Shookusszal folytatott viszonyáról is tudott, akkor talán ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy hiába szereti még mindig, nem tud neki megbocsátani. 

Forrás: US Magazine

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gyanús, hogy Ben Affleck már akkor randizgatott Lindsay Shookusszal, amikor még Jennifer Garner férje volt

2015-ben szakítottak Jennifer Garnerrel, de a mostani barátnővel állítólag már 2014-ben összejöttek.

3 · Jul 08, 2017 05:29pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments