Jól olvasta, ilyen is történik manapság, pláne Amerikában, ahol az emberek hajlamosak lépten-nyomon beperelni egymást mindenért. Abban az esetben viszont, lássuk be, sokkal jobban megéri, ha a perelendő személy éppenséggel baromi híres és ugyanolyan gazdag. 

Alighanem ez járhatott annak a Lisa Stricklinnek a fejében is, aki Gwen Stefani iránt érzett rajongását inkább pénzre cserélné mostanában. Az énekesnő még 2016-ban lépett fel az észak-karolinai Charlotte-ban, ahol egy hirtelen ötlettől vezérelve lekiabált a közönségnek, hogy ne ücsörögjenek a fűben, inkább menjenek fel hozzá a színpadra. 

 A kedves invitálásnak nyilván senki sem tudott ellenállni, ezért az emberek legyekként kezdtek el özönleni köré.

Üljetek, ahova csak szeretnétek!

- kiáltozta a nézőknek - legalábbis Stricklin elmondása szerint. Ekkor történt a baj. A sértett asszony lábára ugyanis valaki rálépett tolakodás közben, ami nagyon fájt neki, alighanem el is tört. Azt mondja, rengeteg pénzt kellett azóta műtétre és rehabilitációra költenie, úgyhogy joggal tart igényt kompenzációra.

Meggyőződése, hogy az énekesnő már a helyszínen elismerte, hogy hibát követett el azzal, hogy mindenkit felhívott a színpadra, hivatalosan ezt azonban még nem tette meg, ahogy a Live Nation produkciós cég vezetői sem. Stricklin képtelen megbékélni a helyzettel, ezért beperelte az énekesnőt. Hogy pontosan mennyi pénzt követel, azt nem tudni, de valószínűleg sokat. 

Forrás: TMZ

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gwen Stefanit beperelte egy nő, mert eltört a lába

Lisa Stricklin egy 2016-os koncertélményét nem tudja feldolgozni, és kártérítést követel az énekesnőtől.

13 · Jul 11, 2017 08:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments