Charlize Theron a Variety magazin legújabb címlapsztorijában mesélt arról, hogy milyen nehéz volt formába hozni magát a július 27-én mozikba kerülő, Atomszőke című filmje miatt.

Az Oscar-díjas dél-afrikai színésznő már azt is elég nehezen élte meg, amikor 2003-ban A rém c. film miatt sok-sok kilót kellett felszednie magára, majd ezt a súlyt le is kellett fogyasztania elég fárasztó edzésekkel, de azt is elmondta, hogy mindez sokkal nehezebb, ha az ember elmúlt már 40 éves. Igaz, a küzdelem meghozta a gyümölcsét: Theron Oscar-díjat nyert a sorozatgyilkos Aileen Wuornos hiteles megformálásáért. 

Most viszont az Atomszőke c. filmje miatt kellett komolyan lefogynia, és a magazinnak erről a nehéz időszakról is mesélt. 

Elég brutális volt, a szó szoros értelmében. Ezúttal tényleg megéreztem szervezetemben a változást. Nagyon beteg lettem, és komoly depresszió gyötört. Az orvosomnak azt mondtam, hogy azt hiszem, haldoklom, mire ő megnyugtatott, hogy: "nem, még csak 41 éves vagy, nyugodj meg!" 

A színésznő azt is elárulta, hogy még egy komoly fogászati beavatkozást is el kellett rajta végezni, mielőtt Budapestre érkezett volna a filmforgatásra. Ráadásul pont a felkészítő edzések elején jelentkezett nála a kínzó fogfájás, pedig még soha életében nem volt problémája ezzel. Végül gyökérkezelésre volt szüksége, szóval tényleg kijelenthetjük, hogy ezért a szerepért szó szerint megküzdött.  

A Budapesten is forgatott Atomszőke trailere: 

via People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elég durván megküzdött Charlize Theron a testével a filmszerepei miatt

A nagyrészt Budapesten forgatott Atomszőke kapcsán nyilatkozott a színésznő arról, hogy milyen nehéz formába hoznia magát a filmjeire.

3 · Jul 12, 2017 01:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments