Erdei Zsolt hazaviheti kisfiát a kórházból - Hírek reggeli esőcseppek mellé

2017.07.12. 07:23
  • Hamarosan elhagyhatja a kórházat a profi ökölvívó-világbajnok Erdei Zsolt harmadik gyermeke, a kis Vilmos. A sportoló a Blikknek mesélte el, hogy hamarosan az egész család otthon lehet, mert feleségét és újszülött kisfiút is kiengedik az intézményből.

    A kisfiú május 18-án született meg mindössze 1480 grammal, és már második hónapja van kórházban, sokáig inkubátorban feküdt, volt lélegeztetőgépen, majd táplálni kellett az újszülöttet. 

Kicsit bonyolult a helyzet, mert az orvosok is csak tapogatóznak, hogy mi lehet pontosan a baj. Nagyon nem is szeretnék foglalkozni a doktorok dolgával, Vilike emésztésével van gond. Folyamatos megfigyelés alatt áll, nézik, mire hogyan reagál

- nyilatkozta a lapnak a háromgyermekes édesapa, aki nem tagadja, amellett, hogy lelkileg is megviseli ez az időszak, fizikailag is nagyon elfáradt, ám kitartott, hiszen a családjáról van szó. Madár és párja, Réka nem először megy keresztül a nehézségeken: első közös gyermekük, Gréti is koraszülött volt. A kritikus időszakot azonban átvészelték, és ő is boldog tagja ma már az Erdei családnak. 

  • A Bors írta meg, hogy Istenes Bence meztelenül fotózta szerelmét, Csobot Adélt. Istenes valódi bennfentes képet készített párjáról, és ezt azonnal meg is osztotta az Instastoryjában. Az X-Faktor egykori műsorvezetője által készített felvételen az énekesnő háttal, teljesen meztelenül látható dinnye evés és telefonálás közben. 
Csobot Adél meztelenül.
Csobot Adél meztelenül.
Fotó: Istenes Bence Instagram
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Erdei Zsolt hazaviheti kisfiát a kórházból - Hírek reggeli esőcseppek mellé

Istenes Bence pedig meztelen fotót tett közzé az Instagramján szerelméről, Csobot Adélról.

6 · Jul 12, 2017 07:23am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments