A Kardashian-klán egyik férfitagja, Rob Kardashian annak idején feleségül vette Blac Chynát, aki egy modell. Közös gyerekük is született, de aztán a viszonyuk elmérgesedett, és elváltak. Itt bőven nem ért véget a történetük, Kardashian ugyanis teljesen elveszítette a fejét, és arra hivatkozva, hogy szerinte Chyna csalta őt, bosszúpornót posztolt a Instájára, Twitterre és a Snapchat-re. 

A bosszúpornó szót a nő ügyvédje használta azokra a képekre, amelyek a férfin keresztül kikerültek a netre - amiért az akár hat év börtönbüntetésre is számíthat. Chyna az egészre csak egyetlen snapchat-videóval reagált, amelyben azt állította, Kardashian többször is bántalmazta őt. 

Kardashian alighanem eléggé megrettent a lehetséges következményektől, ezért úgy döntött, megbánást tanúsít. Egy, a Kardashianekhez közelálló forrás legalábbis azt állítja, hogy az egész családtól bocsánatot kért, amiért

nem a négy fal között intézte a konfliktusát volt feleségével, majd megígérte, hogy ilyen többé nem fog előfordulni. 

Egy dolgot viszont nem sajnál, azaz, ahogy eddig, továbbra is tagadja, hogy valaha bántotta volna Chynát. Azt is belátta, hogy túl sokáig maradt benne ebben a kapcsolatban, aminek egyetlen oka a közös gyerek volt, akit nem elvált szülőként akart volna felnevelni. 

Forrás: TMZ

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rob Kardashian megbánta, hogy bosszúpornót posztolt volt feleségéről

Valószínűleg eléggé berezelt a lehetséges következményektől.

4 · Jul 12, 2017 07:40pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments