Shia Labeouf kezére azért került bilincs legutóbb, mert a változatosság kedvéért teljesen elveszítette az önkontrollját, tört-zúzott, randalírozott.

Az eset  június 8-án hajnalban történt, Georgia államban, az indok pedig, hogy totál részeg volt. Ez nem először történt meg vele, egyszer  a fentihez hasonló módszerrel gyakorlatilag tönkrette a Kabaré című Broadway-előadást még 2014 júniusában, de volt, hogy azon rágott be, hogy  nem kapott sültkrumplit egy bowlingklubban , de azért is rendőrségi ügy folyt ellene, amiért  egy férfit bántalmazott egy tüntetésen, amit ő maga rendezett.

Úgy fest, lassan ő is kezdi belátni, hogy ez nem teljesen normális viselkedési attitűd, ezért szerda este gondolt egyet, és a twitterén exkuzálta magát. 

Leírta, hogy nagyon szégyelli magát a történtekért, és hogy amit tett, arra semmi mentsége nincs. Hozzátette azt is, hogy a tettei minden bizonnyal indokolták azt, hogy a rendőrök fellépjenek ellene, amiért nagyon hálás nekik. Aztán leírta minden idők jolly joker indoklását, ami mindent megmagyaráz.

Túl régóta küzdök a függőségemmel nyilvánosan, és aktív lépéseket teszek annak érdekében, hogy ismét tiszta lehessek. 

Forrás: People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Facebook Comments