Az X-faktor 2016-os győzteséről az elmúlt időben nem sokat hallottunk, ám ennek jó oka volt. Opitz Barbi ugyanis első videoklipjén dolgozott, amit ma végre bemutattak. A kisfilm egészen látványos lett, van benne minden, ami egy dögös kliphez kell: egyedi autók, motorosok, táncosok, tűzfújók, és persze maga az énekesnő is. Mindehhez pedig egy homokbánya adja a hátteret, és mint megtudtuk az egészet a nyári kánikulában vették fel.

És, hogy egyébként mi újság van mostanában az énekesnővel aki még csak ősszel tölti be a 18-at? A Velvetnek így mesélt a tehetségkutató utáni életéről: „Az X-faktor segítségével megtanultam magabiztosabban kiállni a színpadra. Sok ember megismert engem, mint előadót, aminek nagyon de nagyon örülök. Innentől kezdve az a célom, hogy jó, dalokkal és videoklipekkel rukkoljak elő,hogy és minél több emberhez eljussanak."

Első dalomat több mint 2 millióan nézték meg a legnagyobb videómegosztón alig két hónap alatt. Nagyon hálás vagyok érte a közönségnek. Szeretném, hogy az énekesi pályafutásom felfelé íveljen, és ezért minden tőlem telhetőt meg is teszek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Opitz Barbi a nyári kánikulában egy homokbányában táncol

A X-faktor győztes első dalához elég dögös klip készült.

10 · Jul 14, 2017 07:23pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments