Talán Önben is felmerült már a kérdés, hogy mégis 

hol tartják az esküvőjüket a hírességek? 

Vannak jellemző helyek, ahol a legtöbb celeb kimondja a boldogító igent? Tengerpart, kis magánsziget, angol vidéki kastély vagy egy sima apartman Manhattanben? Összeszedtük a legtipikusabb lokációkat, ahol már sok celeb örök (vagy nem örök) hűséget kötött egymással. 

Beverly Hills

Az egyik legnépszerűbb esküvői helyszín a sztárok körében - itt már legalább fél tucat pár mondta ki a boldogító igent. Igaz ugyan, hogy különlegesnek tűnik első látásra, de azért Beverly Hills nem tartozik az álomhelyek közé. Jennifer Aniston és Justin Theroux is ezt a hírhedt negyedet választotta a házasodás színhelyének 2015-ben. Bár ők annyira nem tolták túl az egészet, hiszen úgy hívták meg az embereket a nászra, hogy azt mondták a vendégeknek, hogy a színésznő meglepetés szülinapi bulija lesz. 

További celebpárok, akik Beverly Hills-ben esküdtek: 

  • Demi Moore és Ashton Kutcher (ők nagyjából hat év után el is váltak)
  • Ellen DeGeneres és Portia De Rossi (ők még együtt vannak)
  • Jennifer Lopez és Marc Anthony (ők 10 év után, 2014-ben vetettek véget a házasságuknak) 

Az angol vidék

A királyi család tagjaként persze könnyű ezt a lenyűgöző helyszínt választani, de elég sok példa akad a brit celebek között is, akik a festői angol tájat választják, hogy egy több száz éves múlttal bíró kastély kertjében pecsételjék meg hivatalosan szerelmüket. 

Kate Moss és Jamie Hince 2011-ben egy autentikus brit templomban tartotta az esküvőjét, aztán 4 év után valami visszafordíthatatlanul megromlott, éskihűlt a kapcsolatuk

Az angol vidéken fogadott hűséget a színésznő Carrey Mulligan és a Mumford & Sons énekese, Marcus Mumford is, na és persze ne felejtsük el a Benedict Cumberbatch és Sophie Hunter házasságát sem, akik pont Valentin napon kötelezték el magukat.  

Olaszország

Mi más is lehetne szebb helyszín egy ceremóniának, mint a pizza és a tészta hazája? Naná, hogy több tengerentúli sztár is úgy döntött, hogy átutazik Európába a nagy nap kedvéért. George Clooney egy XVI. században épült luxushotelben vette feleségül Amal Alamuddint, Kanye West pedig egy firenzei Medici-villában mondott igent Kim Kardashiannek.  A Grammy-díjas zeneszerző, John Legend is itt, a Comói-tónál vette feleségül a bikinimodell Chrissy Teigent, és azóta is boldog házasságban élnek.

Justin Timberlake és Jessica Biel pedig sok év járás után 2012-ben végre örök hűséget fogadott egymásnak, és a ceremónia helyszínéül a Borgo Egnazia Resort 28 luxusvillájának egyike szolgált az olasz Fasano városában, Brindisi megyében. Háttérben az Adria-tenger és a lemenő nap fénye, mi kell még? 

A Vadnyugat! 

Hogy mi kell még? Hát persze, hogy a vadnyugat! Tényleg vannak olyan vakmerő celebek, akik a messzi amerikai vidéket választják a megszokott és jól bejáratott lokációk helyett. Így tett például Scarlett Johansson és Romain Dauriac - ők az Egyesült Államok nyugati részén lévő, Montana állambeli Philipsburgban házasodtak össze titokban. Azóta már ők sincsenek együtt. 

San Ysidro farm, Santa Barbara

Az Arizona állambeli farmon is elég sok híresség tartotta a privát ceremóniáját, itt házasodott össze például Gwyneth Paltrow színésznő és a Coldplay énekese, Chris Martin is. Igaz, ebben az esetben az örök hűség nem nagyon jött össze, végül nagyjából 10 év után vége lett a házasságuknak. Ez a festői rezidencia volt a helyszíne a Victoria's Secret modell, Lily Aldridge és a Kings of Leon-frontember, Caleb Followill esküvőjének is, valamint Jessica Simpson és Eric Johnson nagy napjának is. 

Sit back and relax * #sanysidroranch

San Ysidro Ranch (@sanysidroranch) által megosztott bejegyzés,

Nyilván nem olcsó mulatság kibérelni ezt a szökőkúttal és gyönyörű kerthelyiséggel ellátott farmot, alsó hangon nagyjából 10 ezer dollárért (azaz több mint 2 és fél millió forintért) lehet kibérelni a helyet, és ebben még nincsenek benne a plusz költségek (étel, ital, stb.). 


+1: egy sima apartman Manhattanben

Végezetül természetesen vannak olyan celebek, akik egyáltalán nem szeretik a nagy fényűzést, vagy szimplán csak titokban, a média és a lesifotósok jelenléte nélkül szeretik elkötelezni magukat. Ilyen volt például Beyoncé és Jay-Z, akik egy manhattani penthouse lakásban tartották az ünnepséget 9 éve - az eseményről csak nemrég került elő egy ritkaságszámba menő fotó.   

via E News!