Az élet tele van megválaszolatlan kérdésekkel és parttalan összetűzésekkel. Ezek közé tartoznak a nagy ételviták, mint például, hogy a túrós csuszát édesen vagy sósan, vagy egyszerre cukorral és pörccel kell enni, nem is beszélve arról, hogyan kell elkészíteni a tökéletes lecsót. Ilyen életbevágó probléma az is, hogy van-e létjogosultsága az ananásznak a pizzán.

Gordon Ramsay szerint például nem, ezért számára egy ilyen étel elfogyasztása durvább kínszenvedés, mint elmenni ruhát vásárolni tinédzser lányával. Ám a sztárséf mégis a szájába vette a gasztronómiai rémálmát, természetesen a jó cél érdekében. Ramsay ugyanis felhívást tett közzé, hogy ha összejön ötszáz adomány annak a gyerekklinikának, amelyiket ő is támogatja, akkor megeszik egy szelet Hawaii pizzát. 

És bizony vele is megtörtént az, mint a fenekére Angela Merkelt tetováltató sráccal, hogy a felhívása célt ért, bejöttek az adományok, neki pedig kamera előtt kellett falatoznia a rettegett mannából. Persze hatalmas kínszenvedést csinált a dologból és az egy szelet se jött össze, csupán egy falat, amit ki is köpött, mindenesetre a kórház pénzhez jutott, azok pedig, akik szeretik nézni mások szenvedését egy ilyen príma kis videót kaptak (Ramsay a 3. perctől látható):

Forrás: People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Emberi drámák rovatunk bemutatja: Gordon Ramsay Hawaii pizzát eszik

A sztárszakács jótékonyságból szenvedett egy jó nagyot a kameráknak.

35 · Jul 17, 2017 02:37pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments