A 2017-es vizes vb 4. napjának egyik legnagyobb látványossága az volt, hogy Ashton Kutcher, Mila Kunis és két gyerekük Kemény Dénes mellett ücsörgött a Duna Arénában. az Index sporttal foglalkozó rovata is megosztotta a - hát mondjuk ki - történelmi pillanatot.

A történtek után nem sokkal, Kutcher még az éjjel írt a twitteren, hogy arra kér megint mindenkit, hogy ne publikáljon, ne posztoljon a gyerekeiről készült fotót, mivel ők nem kívánják a nagy közönség előtt élni az életüket. Azt is megjegyzi, hogy tudja, nyilvános helyen voltak, de ez még nem jelenti azt, hogy tök oké lenne a gyerekeikről készült fotókat publikálni.

És akkor same in english:

Ennek fényében mutatjuk a Mr. Kutcher kéréseinek megfelelő fotót.

Az üzenet nem csak a magyar sajtónak szól, hisz a világ összes tévénézőjének tekintete a vizes vb-re szegeződik, ugye, így ezt a képet több külföldi újság is lehozta.

Ettől függetlenül Kutcherék elég kedvesek, simán leállnak egy kósza szelfire, ha éppen felismeri és leszólítja őket valaki Budapest utcáin. Mondjuk itt, esetleg itt, vagy itt.

De Szentendrét is baromira élvezi a hollywoodi pár. Amúgy azért vannak, és lesznek is itt szeptemberig Magyarországon, mert Mila Kunis nálunk forgatja a Spy Who Dumped Me című filmet.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ashton Kutcher a magyar sajtónak is üzeni: légyszi, ne posztoljátok már a gyerekimről készült képeket, köszi

Nagyjából ezt az üzenetet írta ki Twitterére a színész, miután családjával megnézte a vizes vb egyik számát a Duna Arénában.

101 · Jul 18, 2017 10:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments