Pár napja jelent meg a neten egy magyar startup reklámfilmje, amiben Pataky Attilát egy repülő csészealj viszi a Bazilikához. A videóból kiderül, hogy a cég egy újfajta, az Uberhez hasonló szolgáltatást promóz, most pedig Pataky a Borsnak mesélt arról, hogy miért vállalta el a melót és milyen volt. 

„Az én esetemben kétfajta reklámfelkérés szokott érkezni, általában a földhözragadtabbak, mint autó, motor vagy ami hozzám és az én világomhoz köthető. Illetve a másik, a jövőbe mutató. (...) mikor elmondták, hogy milyen 2-3 éves innovációs marketingmunka van emögött, meg milyen számítógépes csapat csinálta, és mélységében ráláthattam a dolgokra, akkor baromira megtetszett, azt mondtam nézzük meg, irány a jövő. Meg a móka is tetszett nagyon, amikor elképzelték ezt a reklámot, akkor a piackutatás során ötven embert megkérdeztek, és 51 azt mondta, hogy ezt csak a Patakyval tudjuk elképzel­ni" - derül ki az énekes beszámolójából. Ha pedig a videót még nem látta, akkor itt megteheti:

Eközben Gusztos Péter és Kovács Patrícia válnak. A pár a Facebookon jelentette be, hogy kilenc év együttlét és hét év házasság után szétköltöznek. 

Bár a szakításról a pár egyik tagja se kívánt beszélni, a Bors azt azért kiszúrta, hogy a színésznő nem is olyan régen D. Tóth Krisztának adott interjút, amiben a házassága is szóba került. „Kérdezték tőlem most, a kapcsolatunk hetedik évében, hogy nem kezdjük-e unni egymást. Erre viccesen azt szoktam mondani, hogy igazából több férjem van. Van egy, akihez hozzámentem, és vannak a többiek, akiket néha el kell zavarni otthonról” - mondta akkor a színésznő.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pataky Attila végre beszélt arról, miért ejtette le egy ufó a Bazilikánál - hírek hőguta mellé

Eközben Gusztos Péter és Kovács Patrícia pedig válnak.

102 · Jul 19, 2017 07:59am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments