A legszexibb bűnözőnek annyira bejött az élet, hogy gond nélkül dobta feleségét egy milliárdos-örökösért

2017.07.20. 10:01

Jeremy Meeks, ismertebb nevén A legszexibb bűnöző karrierje egy jól elkapott rabosítási fotónak köszönhető. A stocktoni rendőrség 2014-ben, hivatalos Facebook-oldalántette közzé Meeks nevét és fotóját, és a mugshot rövid időn belül 101 000 lájkot kapott, 12 000-en osztották meg a posztot, amihez 26 000 komment érkezett.

Mellékesen azért érdemes megjegyezni, hogy lőfegyverrel való visszaélés miatt 27 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Még szabadulása előtt kapott egy elég zsíros, 30 ezer dolláros modellszerződést. A tényleges munka viszont 2016 júniusában kezdődött.

De ilyen rövid idő alatt is sikerült elég jól megszednie magát. Vett egy piszkosul drága Maseratit és egy ránézésre is eszetlenül drága házat. A börtön után teljesen megváltozott az élete, ezt nyugodtan ki lehet jelenteni. Oké, mondhatni gazdag lett. De vannak fontosabb dolgok a mocskos anyagiaknál is, ugye. Például a szerelem.

Meeks most dobta ki a kukába nyolcéves házasságát, ami egy 27 hónapig tartó börtönbüntetést is túlélt, ugye. A legszexibb bűnöző összejött egy Chloe Green nevű nővel, aki amúgy nem akárki, hanem a Topshop nevű divatcég örököse, a milliárdos üzletember, Sir Philip Green lánya. Úgy is élnek: hol a Földközi-tengeren jachtoznak, hol ékszereket vásárolgatnak Németországban.

Állítólag nem akartak ilyen gyorsan fejest ugrani a kapcsolatba, de nem tehettek róla, annyira nagy volt köztük az összhang.

(US Magazine)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A legszexibb bűnözőnek annyira bejött az élet, hogy gond nélkül dobta feleségét egy milliárdos-örökösért

Most mondja meg. Ilyen világban élünk. Itt egy férfi, akit a rabosítási fotója juttatott elképesztő magasságokba.

24 · Jul 20, 2017 10:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments