Hajdú Péter reagált a róla és Sarka Katáról szóló hírekre

2017.07.20. 11:05

A Story magazin azzal a címmel hozott le egy cikket, hogy

Hajdú Péter és Sarka Kata titokban találkozgatnak.

Ezt az információt a pár egy közeli barátjától tudta meg a lap. Az alábbit idézték tőle:

Mi, akik közelről szemléljük Kata és Peti kapcsolatát, közelről látjuk, hogy egyikük sem boldog. Kata sem találja a helyét, és Péter is csak színleli, hogy jól érzi magát. Ráadásul mostanában volt néhány találkozójuk egymással, amit ha nem is tekinthetünk randevúnak, mégis jó hangulatban telt.

Azonnal megkerestük az érintett feleket, hogy mi igaz a fent leírtakból, hisz volt már olyan, hogy a neve elhallgatását kérő informátor állításait cáfolták a történet szereplői. Egyelőre Hajdú Pétert értük el, aki reagált is a lap értesüléseire.

Ki lehet ez a közeli barát?

Köszönöm a Story magazinnak, hogy ismét újabb információkat tudhattam meg a saját életemről. Egyébként valószínűleg azért nem hívtak fel és kérdeztek meg, mert tudják, hogy cáfoltam volna a "közeli barát" értesüléseit.

Még annyit fűzött hozzá az egészhez, hogy ha találkozik Sarka Katával, vagy beszél vele, akkor az csakis a két közös gyermekük miatt van.

Hogy átfogó képet kapjon Hajdú Péter és Sarka Kata 2016 júliusa tartó válásáról, kezdésnek olvassa el alábbi interjúinkat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hajdú Péter reagált a róla és Sarka Katáról szóló hírekre

Elmondta, hogy tényleg boldogtalan-e, hogy az elmúlt időszakban tényleg többet és jó hangulatban találkozott válófélben lévő feleségével. Mit gondolnak?

11 · Jul 20, 2017 11:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments