• Csütörtökön ismét nagyon furcsa jelenetek játszódtak le a Mokkában, ám most nem Hujber Ferencnek köszönhettük a kínos pillanatokat, hanem Kozsónak. A TV2 riportere az énekest láthatóan kicsattanó jókedvében találta és a beszélgetésben a hírességből ez a mondat is kibukott: „Természetes dolog, hogy a Balatonban vannak delfinek! És ez a világ legjobb érzése most reggel, nem?” Egy ilyen pedig nem megy csak úgy el mindenki füle mellett, Kozsót azonnal betámadták, hogy biztos valamilyen szer hatása alatt mondott ilyesmit. Az énekes pedig erre némileg sértetten reagált. „Nyilván nem vagyok hülye, pontosan tudom, hogy nincsenek delfinek a Balatonban, ez csak egy kis vicc akart lenni Szerda este jelenésem lett volna valahol, de már oda sem mentem el. Nem akarom kitenni magam annak, hogy mindenki faggasson, kérdezgessen, aztán persze úgysem hisznek nekem. Egy jó időre visszavonulok a szerepléstől, persze a koncertjeimet nem mondom le” - jelentette ki Kozsó a Blikknek.
  • Eközben Szabó Zsófi egyik ismerőse a Borsnak beszélt a színésznő terhességéről és arról, hogy a műsorvezető előtt most komoly kihívás áll. „Hamarosan ugyanis egy, fizikai megterheléssel is járó új celebes műsorban dolgozik majd. Rá­adásul ezúttal nem mint műsorvezető, hanem szereplő. Zsófi már most nagyon készül a feladatra. Persze az is lehet, hogy gyorsan kiesik, és akkor csak a babavárás gondolatával kell töltenie mindennapjait" - írja a lap.
  • Mádai Vivennek pedig már veszélyben volt a házassága a sok munka miatt - írja szintén a Bors. A műsorvezető az elmúlt évben rengeteget dolgozott és kevesebbet tudott a családjával lenni, ám ezt a helyzetet most enyhíti, hogy a Mokka stúdiója nyárra leköltözött a Balatonra és ide Mádai a férjével és kisfiával mehetett, így az egésznek lett némi nyaralós hangulata. „Kétségtelen, hogy emberfeletti türelmet igényel a férjemtől a munkám, de ő egy csodálatos ember, így nem félek attól, hogy nem találjuk meg a közös nevezőt, bármi történjen" - mondta a műsorvezető a lapnak.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kínos delfines vicce miatt most egy időre visszavonul Kozsó - hírek jég mellé

Már nagyon bánja, hogy hangosan, a tévében kimondta, hogy a Balatonban delfinek vannak.

44 · Jul 21, 2017 07:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments