Jó reggelt! Akit még nem fújt a szél, annak szeretettel ajánljuk mindkét hírt, amelyekkel a bulvár napilapok kedveskednek nekünk ma. Íme.

Schobert Norbert a tizenötödik házassági évfordulójuk alkalmából megújítja házassági fogadalmát feleségével, Rubint Rékával - írja a Blikk. Ezt bulvárul úgy szokás mondani, hogy újra feleségül veszi, az aktushoz (a.k.a. üveglakodalom) pedig ismét megkérte a kezét, annál a játszótérnél, ahol először találkoztak. (Mi lett volna, ha nemet mond?) Schobertnek szeptember elejéig van ideje, hogy visszafogyjon a 31 évesen, 70 kilósan viselt öltönyébe – mert most már 47 éves lesz, de nem ezért nem fér bele, hanem mert hízott öt kilót. Valószínűleg menni fog neki, mert szerencsére most jelent meg egy könyve a témában.

További részletek: a szabadtéri esemény helyszíne egy vidéki kúria, a násznép a gyerekekből, a kutyájukból, és szűk baráti körből fog állni, ami körülbelül ötven fős vendégséget jelent. Pap lesz, sajtó nem – utóbbi a történet legváratlanabb fordulata.

Eközben a Bors arról ír, Medveczky Ilona melltartó nélkül, szuperrövid aljban ment bolhapiacra. A művésznőt egy olvasójuk jelentette fel a lapnál, amelynek Medveczky elmondta: igen, tényleg így tett. 

Ha lógnának a melleim, biztos hordanék melltartót. Tizennyolc évvel ezelőtt műttettem meg. Ha a balerinák abbahagyják a táncot, a bordáikra korábban rátapadt izomzat megereszkedik – az én mellem is visszament, ezért műttettem meg. Egyébként másoknak sokkal jobban kilógott a fe­neke, arra pedig ügyelek, hogy mindig a piac alá öltözöm, nem akarok kitűnni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Schobert Norbertnek fogyókúráznia kell

Különben túl passzos lenne rá az üveglakodalmi öltöny. Medveczky Ilonának pedig nem kell melltartó.

73 · Jul 25, 2017 07:24am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments