A Forbes idén is összeállította a legértékesebb magyar hírességek listáját. A válogatás szempontja nemcsak az, hogy ki teremt több értéket szép hazánkban, hanem, hogy mennyire lehet az illetővel eladni egy újságot, hogy mennyire profin ápolja saját imidzsét, hogy mennyire használja ehhez a közösségi médiát, és mennyi valódi teljesítmény van mindezek mögött.

A lista első helyén Sebestyén Balázs tévés és rádiós műsorvezető áll, megelőzve Ördög Nórát, aki tavaly nyert. A harmadik helyre D. Tóth Kriszta került.

Az, hogy mondjuk valaki a legértékesebbnek számít, korántsem jelenti azt, hogy neki, személy szerint lenne a legtöbb bevétele. Korábban írtunk már például Sarolta hercegnőről, aki értékességi szempontból kitesz kilenc Mészáros Lőrincet (máshogy nem nagyon), legutóbb pedig Beyoncé ikreit emlegettük hasonló kontextusban.

Minket viszont most elsősorban az érdekel, az első tízből kiket kedvelnek önök igazán, vagyis mennyire függ össze olvasóink szimpátiája a kialakult rangsorral. Ezért kérjük, hogy az alábbi szavazóboxban – amelyben az első tíz helyezettet sorrendben közöljük – kattintsanak arra az illetőre, akit személy szerint a legjobban kedvelnek! Előre is köszönjük.

Kit kedvel közülük a legjobban?

Szavazás után pedig megtekinthetik, az önök rangsora hogyan néz ki az eredetihez képest.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Önök kit kedvelnek legjobban a legértékesebb celebek közül?

Kijött az idei Forbes-rangsor; nézzük meg, mennyire van összhangban a kelendőség a Velvet olvasóinak véleményével!

10 · Aug 01, 2017 09:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments