Sose találná ki, hogy Katy Perry kivel töltött meghitt perceket

2017.08.07. 14:39 Módosítva: 2017.08.07. 14:41

A TMZ-n van egy fotón, amin az énekesnő az Alkonyat sztárjával látható együtt. Ezzel a bizonyíték erejű fotóval beigazolódni látszik a pletyka, hogy Katy Perry és Robert Pattinson titokban randizgatnak, esetleg járnak.

Katy Perry and Robert Pattinson Cozy Up Fueling Dating Rumors | TMZ.com

Katy Perry and Robert Pattinson were spotted out Saturday night looking very cozy. Tovább

Katy Perry és Orlando Bloom még március környékén szakítottak. Állítólag - mármint a sztárokhoz közel álló források szerint - ez a kapcsolat nem is volt annyira átütő, csak egy hóbort, egy fellángolás volt, amit egyikük sem élt meg komoly viszonyként.

Robert Pattinsonról pedig annyit lehet tudni, hogy májusban még együtt mentek szülinapozni menyasszonyával, FKA Twigs-zel. De mivel elég jól titkolják magánéletüket, ezért nem kizárt, hogy esetleg már nincsenek együtt. Sőt! Az is találgatásra ad okot, hogy amikor Howard Stern rádiós műsorában megkérdezték a színésztől, hogy még mindig jegyesek-e, akkor annyit mondott: "Fogjuk rá."

Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy Katy Perry és Robert Pattinson nem kettesben volt vacsorázni. Egy társasággal együtt voltak, de amint az a képen is látszik, eléggé elvonultak tőlük.

Ön mit gondol?

  • 661
    Nem tudom, de nem is érdekel.
  • 243
    Mert egymás mellett ülnek? Nincs köztük semmi.
  • 144
    Tuti járnak.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sose találná ki, hogy Katy Perry kivel töltött meghitt perceket

Egy színészről van szó, aki ráadásul jegyben jár.

6 · Aug 07, 2017 02:39pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments