Nagyon ritka az, hogy a Trump házaspár életéről valami pozitív dolog kerüljön napvilágra. A hírek főleg arról szólnak, hogy az asszony már a férje kezét sem hajlandó megfogni és nem akar vele egy ágyban sem aludni, ami például annak fényében talán érthető is, hogy a férfi milyen kemény szabályokat vezetett be a házasságukban.

Ám az Indy100 most egy olyan hangfelvételt túrt elő a múltból, ami azt bizonyítja (?), hogy volt idő mikor egy éjszakát se tudtak eltölteni egymás nélkül.

A felvétel annak Howard Sternnek rádióműsorából származik, akinek anno Donald Trump arról is beszélt, hogy mennyire szeretett volna lefeküdni Diana hercegnével. Ám a hanganyagot, amiben az akkor még Melania Knauss megszólal 1999-bent vették fel, mikor még csak járt a milliárdossal.

Stern először arról beszél neki, hogy mennyire jó nő, majd azt is megkérdezi tőle, hogy mit visel, amire Melania sejtelmesen csak annyit válaszol, hogy nem sokat (később Trump elmondja, hogy valójában a barátnője teljesen meztelen volt, mikor a rádióssal beszélgetett). Ezt követően térnek át a nő és Trump kapcsolatára, amiről az asszony akkor azt nyilatkozta, hogy nagyon jól megvannak együtt. De a rádiósnak ez nem volt elég, így arra is rákérdezett, hogy a nő minden este átmegy-e a férfihoz szexelni, amire ez a válasz érkezett:

Igen, ez így van. És nagyon nagyon jól érezzük magunkat együtt.

Majd azt is hozzá tette, nemcsak minden este szeretkeznek, hanem néha még többször is. Érdekes módon az egyetlen dolog, amiről az asszony következetesen nem akart beszélni, az volt, hogy szeretne-e feleségül menni az üzletemberhez, aki végül hat évvel később mégis a férje lett.

A némileg kellemetlen beszélgetést itt ön is meghallgathatja:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Előkerült egy felvétel, amin Melania Trump a férjével való szexuális életéről beszél

A hanganyag alapján, volt idő, mikor nagyon intenzív volt köztük az intim viszony.

8 · Aug 09, 2017 03:39pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments