03

Drogbirtoklás miatt bíróság elé állítják Hujber Ferencet - hírek tűző napsütés mellé

2017.08.16. 08:00 Módosítva: 2017.08.16. 09:22
  • Ahogy azt mi is megírtuk, Hujber Ferencnél házkutatást tartottak a rendőrök és találtak is nála fél gramm füvet. A Bors pedig most úgy értesült, hogy emiatt a színészt bíróság elé állítják. „Nincs egy hónapja, hogy beszámoltunk róla, a rendőrség lezárta a nyomozást, tegnap délután pedig azt is megtudtuk, hogy az ügyészség kész a bíróság előtt bizonyítani Hujber bűnösségét” - írja a lap, ahol szerda reggelire az Orvos fitymálja Berki herevasalását” fantasztikus címet is elsütötték.
9L4A6207
Fotó: velvet
  • Eközben a Blikk arról ad hírt, hogy végre újra béke van az Oszter családban. A szülők közel egy évig nem beszéltek a lányukkal, akinek legutóbbi párválasztása robbantotta ki a konfliktust, ami idén nyáron már a Facebookon egymásnak beszólogatásba ment át. Júliusban még úgy tűnt, hogy ez a viszony már nem helyrehozható, de a lap legfrissebb értesülései szerint mégis sikerült áthidalni a problémákat, amit az bizonyít, hogy Oszter Alexandra múlt hét végén kisfiával, Axelóval együtt meglátogatta édesanyját, Failoni Donatellát balatoni otthonában, és az egész napot együtt töltötték. A békülést a zongoraművész is megerősítette, de bővebben nem akart nyilatkozni az ügyben.
  • Cicciolina pedig - aki lehet, hogy hamarosan az RTL Klub egyik műsorában is felbukkan - újra vetkőzik. A Blikk kereste meg az ügyben a művésznőt, aki készséggel beszélt is az előadásairól. „A felnőttfilmezéssel felhagytam, de ez nem jelenti azt, hogy visszavonultam volna. Ismét vállalok erotikus fellépéseket, nemrég egy ­viareggiói szórakozóhelyen, a Maki Maki bárban adtam topless műsort. Minden jegy elkelt, közel 50 ezer euró volt a bevétel” - magyarázta Cicciolina, aki hozzátette, nem csak a pénz miatt vetkőzik. Nincs mit szégyellnem, szívesen vállalok topless fellépéseket. Miért is ne tenném, mikor még mindig szépek a cickóim, jó a méretük is, az ilyen mellekért megőrülnek a fér­fiak. Ezt az is bizonyítja, hogy a fellépéseimen mindig rengetegen vannak” - mondta a lapnak.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Drogbirtoklás miatt bíróság elé állítják Hujber Ferencet - hírek tűző napsütés mellé

Ezen kívül pedig az Oszter családban végre szent a béke és Ciccolina újra vetkőzik.

7 · Aug 16, 2017 08:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments